Dekorationer i milda höstnyanser

Vi tycker inte att bröllop ska behöva kosta allt för mycket. Vissa kostnader kan vara svåra att komma ifrån, men när det kommer till dekorationer går det att spara en hel del. I dagens inspiration har de dekorerat bland annat med gamla böcker och smycken. Kanske har du någon i släkten som har vackra smycken och böcker som passar att dekorera med? Om inte, så kan du hitta äldre böcker på second hand för någon enstaka krona. Smycken behöver inte heller kosta inte allt för mycket där.

Gamla böcker, smycken eller andra släktklenoder ger inte bara en viss vintagekänsla till bröllopet, utan kan vara ett fint minne av dem som kanske inte längre kan närvara. Hur planerar du att dekorera ditt bröllop? Har du några tips till andra om hur man kan få ner kostnaderna på just dekorationer? 

Vintage
Bröllopssida
Vintagebröllop
Höstbröllop
Höstbukett

Fotograf: Casey Hendrickson Photography
Plats: Il Bella Gardens, North Carolina, USA
Blommor: Chelish Moore Flowers
Bakverk: Got What It Cakes
Trycksaker: Sweetest Beginnings
Klänning: The Bride's Choice