Känslofyllt bröllop på Asknäs Gård: Paulina och Joakim

Det var helt omöjligt att hålla tårarna tillbaka när vi satte ihop dagens bröllopsberättelse! Den genuina glädjen och de känslor som brudparet visar är så fängslande att det inte går att göra något annat än att släppa alla spärrar.

Bröllopsfotografen Emma Eriksson berättar om dagen och vi är så glada för att få ta del av detta fantastiska bröllop! 


Fotografen Emma Eriksson berättar

Paulina och Joakim kontaktade mig tidigt i våras om att jag skulle få fotografera deras bröllopsdag. De berättade att de skulle gifta sig utomhus på en brygga vid Asknäs Gård och jag kunde bara föreställa mig hur fantastiskt det skulle bli! Vi sågs några veckor innan bröllopet igen för att se oss omkring och hur de hade tänkt.
Dagen kom till slut och jag mötte upp Joakim vid vattnet där vi tänkte att Joakim skulle få se Paulina första gången denna dag, i brudklänning och bukett. Joakim blev nervös och var förväntansfull när Paulina kom ned för backen. När de äntligen fick se varandra lyste kärleken i deras ögon och jag bara log!
Porträtten tog vi i området runt Asknäs Gård. Dels i skogen men också på ängen intill Ekerö Kyrka där de sedan fick förbereda sig inför vigseln medan jag gick och mötte upp gästerna som hade samlats på Asknäs Gårds baksida. Vi promenerade alla tillsammans ned till bryggan och inväntade brudparet.
Vigseln var magisk och kärleksfull och trots blåst och mörka moln så höll vädret i sig och jag kunde se både tårar och leenden bland gästerna.

Paulina och Joakim gick ifrån bryggan i tonerna av Hädanefter med Veronica Maggio. Minglet hölls sedan till i trädgården på Asknäs gård med tilltugg och champagne.
Tack Paulina och Joakim för att jag fick vara en del av er dag!

Leverantörer
Fotograf: Emma Eriksson Photography
Plats: Asknäs Gård
Dekor/design & inbjudningar:
Linda Fryxell
Hår & Makeup: Isabelle Bellange
Blommor & bukett: Skillad Floral Designs
Brudklänning: Matildas fest
Kostym: Tiger
Catering: Calf&Hansen
Vigselmusiker: Ida Rehnberg


Kände du igen vigselplatsen? Vi har faktiskt haft en annan bröllopsberättelse från Asknäs Gård, nämligen: Personligt bröllop vid Mälaren: Jessica och Jacob.