Bröllopsfotografen Linda Rehlin berättar om belovedtekniken

Tävlingen om en förlovningsfotografering med Linda Rehlin pågår fram till 5 februari 2016 och har du ännu inte tävlat, så är det hög tid att göra det nu! Hur tävlingen går till kan ni läsa om HÄR.

Linda är certifierad belovedfotograf och lärare i samma teknik. Hon arbetar uteslutande med upplevelsebaserad fotografering och idag berättar hon vad beloved är för något och vad du kan förvänta dig av en sådan fotografering. Eller rättare sagt - en sådan upplevelse.Linda berättar

När jag säger att jag är belovedfotograf så frågar människor vad det är och vad jag gör. Jag säger att jag skapar ögonblick, designar dem.

Minns du hur det kändes i början? Hur du kunde tänka på din partners namn och det pirrade ända från tårna och upp i hårbotten? Minns du fjärilarna som åkte berg-och-dalbana i magen eller de där sena kvällarna när ni pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev mitt i natten. 
Hur länge sedan var det egentligen och vad kom emellan? Jag vet, samma som för alla mina klienter. Livet!Som fotograf har jag ett ansvar som är stort och tyngre än att återge för dig hur du ser ut. Jag har ansvaret att påminna dig om vem du är och det är just det ni får när ni går till en fotograf som jobbar med Beloved (eller Moment Design som det numera heter). En belovedfotograf har styrkan att få människor att bli sådär varmt och härligt nykära. Vi lär oss att upplevelsen hos våra par är nummer ett, bilderna är grädden på moset. Vår perfektion är när ni håller varandra nära och blundar och delar ett ögonblick som ni inte besökt på länge, inte när håret ligger korrekt. Vi vill ge er något som alla människor har för lite av - tid. Tid tillsammans med din bästa vän. Tid att pausa, andas och komma ihåg varför ni väljer varandra varje dag.

En belovedfotograf är inte ute efter att porträttera hur du ser ut, det kan din smartphone göra. En belovedfotograf vill porträttera vem du är och mer än det, vi vill ge dig en upplevelse som stärker dina bilder. Som gör att du minns något fantastiskt VARJE gång du tittar på de. 
En av mina kunder skrev alldeles nyligen till mig och sa:

"Alltså korten du gav oss… så fort livet känns lite tufft så kan man titta på dom och känna sig lycklig igen"

Vi skapar ögonblick. Vi designar dem.Är du nyfiken på en belovedsession? Certifierade fotografer hittar du här: Beloved Collective

Vill du se hur en belovedsession kan se ut? Se här.


Populära inlägg just nu:

Bröllopsberättelse: Somrigt lantbröllop

Bröllopsberättelse: Somrigt lantbröllop

Lantligt bröllop med fest i vackert magasin

Lantligt bröllop med fest i vackert magasin

Bohemiskt höstbröllop med ladufest

Bohemiskt höstbröllop med ladufest