Drömskt sommarbröllop: Emma + Viktor

Jag kan sällan begränsa mig i antalet bilder att visa upp från den fabulösa bröllopsfotografen Frkn Falkman. Hennes bildspråk triggar igång något som känns helt jäkla rätt. 

Idag öppnar vi "den konserverade burken av bilder", som brudparet Emma och Viktor själva uttrycker det, och återupplever deras bröllopsdag. Tidigare bröllopsberättelser hittar ni i menyn under just Bröllopsberättelser. 


bröllopsblogg
Vigselring Göteborg
bröllopsblogg
bröllop blogg
Vi förlovade oss 2014 på en get-away-weekend i Lysekil. Viktor friade på en klippa i solnedgången. Ingen minns vad som sades men båda var rusiga av vin och lycka. Vi bestämde oss för att bröllopet skulle gå av stapeln 2016 så att vi skulle ha gott om tid med alla förberedelser. Så blev det naturligtvis inte. Månaderna rullade på med småbarnsliv och vardagspussel. Ingen av oss hade en bild av hur bröllopet skulle se ut. Det fanns inga stora bröllopsfantasier eller inspirationspärmar i vår ägo. Vi ville bara skrika ut till världen att vi älskar varandra och ha en rejäl fest som kändes som oss. 
Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var det 2016, året då vi skulle gifta oss. Men inget var bokat, bestämt eller planerat. Det enda vi egentligen hade bestämt oss för var vem som skulle fotografera. Det var det lättaste beslutet på hela denna resa.
Så här efteråt känns det ändå som att det första beslutet vi tog kan ha varit det viktigaste. Förutom minnena har vi nu hela vår bröllopsdag sparad och konserverad i burk med fantastiska bilder. Bröllopshelgen var över alldeles för fort. Helt plötsligt hade vi sagt ja, druckit champagne, firat och dansat hela natten lång. Sen återkom vardagen med pusslet och smutsiga strumpor under soffan. Men vi kan när som helst öppna upp den konserverade burken av bilder och känna pirret, minnas skratten och tårarna, och återuppleva dagen då vi tillslut hade bestämt precis hur vi ville ha det.
Styling blogg
Brudklänning
Sisters in Law
Frkn Falkman.jpg
Tillslut visade det sig att man kan få till ett fantastiskt bröllop på mindre än ett halvår. Med hjälp av lite vänner och familj, en hel del sena kvällar, snabba sömmerskor och väl valda beslut kan man göra mer än man tror. Vår dag blev magisk i våra ögon för att vi lade tid och kraft på det som var viktigt för oss. Tårtan beställde vi i sista sekund utan någon större eftertanke medan vi provsmakat middagen flera gånger. Programbladet till middagen lades många timmar på medan danslistan gjordes sista dagarna i Spotify, osv.
low_frknfalkman_emmaviktor_20160806_0158.jpg
low_frknfalkman_emmaviktor_20160806_0179.jpg
low_frknfalkman_emmaviktor_20160806_0199.jpg
bröllopsfotograf
Brudbukett Göteborg
Bröllopsfotograf
bröllopsfotograf Göteborg
bröllopsfotograf
Göteborg bröllopsfotograf
vigsel Göteborg
low_frknfalkman_emmaviktor_20160806_0459.jpg
bröllopsblogg
dukning bröllop
Trycksaker bröllop
bröllopslokal Göteborg
frkn falkman

Fotograf: Frkn Falkman
Florist: Blomrum
Plats: Värlskulturmuseet i Göteborg
Brudklänning: Ivory and Grace
Frisör och makeup: Team Coozy