Enchanted Forest Editorial: Inspirerat av Stravinsky’s ‘The Firebird’

Teamet bakom Nya Zeeländska Truly and Madly har skapat en riktigt magisk känsla i denna stylade bröllopsfotografering. Inspirationen har de hämtat från klassisk musik och folksagor. Den vackra modellen påminner om både Helena Bonham Carter och ett skogsrå och miljön ser nästan förtrollad ut. Skogen är en underskattad plats för både vigsel och middag. Som ni vet brinner jag lite extra för de annorlunda bröllopen och att hålla det i skogen ger verkligen en personlig touch.

Enchanting-woodland-forest-wedding-_-Featured-on-Truly-and-Madly-_-See-more-www.trulyandmadly.com-67.jpg
Enchanting-woodland-forest-wedding-_-Featured-on-Truly-and-Madly-_-See-more-www.trulyandmadly.com-224.jpg

Fotograf: Amy Kate Photography via Truly and Madly
Styling och attiraljer: Two Foxes Styling
Brudklänning: Hera Bridal
Koordinator: Truly and Madly
Blommor: Muck