Stylad fotografering med bröllopstema - del 2

fotograf-amanda-freskgard.png

Förra veckan delade jag ju med mig av bilder från en stylad bröllopsfotografering som jag gjort tillsammans med Florist Kirsten och Helena Granby Design, med Karoline som modell. Här kan du se den första outfiten på en av mina favoritplatser som jag ofta fotar på.

Outfit nummer två fotade vi på en plats som jag hittat bara några timmar tidigare av en slump. Jag körde på motorvägen och såg en öppen yta som var riktigt fin med stenar, små stubbar och enbuskar(?). Vid närmare titt såg jag att det var en gammal hage, men det var inga djur där och stängslet var trasigt på ett ställe så jag tänkte att det nog skulle vara okej :)

Vi kom dit precis när solen lagt sig bakom träden och kvällsljuset var magiskt. Allt passade så bra ihop och jag älskar kontrasten mellan den vita vackra klänningen, de svarta kängorna och hatten. Tycker man att det blir för uppklätt eller prinsessigt med en bröllopsklänning så kan man ju styla den på det här sättet eller också med skinnjacka eller jeansjacka för att få en helt annan look!

brollopsfotograf-ostersund.jpg
brollopsfotograf-jamtland.jpg