Rustikt Bröllop Med Vigsel I Naturen: Maddie + Joey

Med sommarsäsongen kommer även utomhusbröllopen. Trädgårdarna fylls av glada gäster och nygifta brudpar. Att utomhusbröllop är som populärast under de varma månaderna är ingen överraskning och visst finns det något alldeles magiskt med ett bröllop utomhus? Vi är precis i startgropen av sommarsäsongen för bröllop, så varför inte spana in ett naturbröllop med vigsel utomhus?

Dagens härliga skogsbröllop kommer från fotograf Tayler Ashley Photography som stod bakom kameran på Maddie och Joeys bröllop i Kalifornien. Brudparet bjöd in sina gäster till ett bröllop i bergen med en grönskande skog som kuliss. Vi kan se att den natursköna platsen har inspirerat dekoren för dagen med rustika detaljer och möbler som ramar in bröllopet.

lantligt bröllop first look
lantligt bröllop
lantligt bröllop
lantligt bröllop vigsel utomhus

Brudparet valde att hålla vigselplatsen rätt så avskalad och låta naturen tala för sig. Här ser vi hur de valt en rund vigselbåge vilket känns helt i linje med den mjuka bakgrunden. För att smycka vigselbågen lite extra har de valt att dekorera den med blomsterarrangemang i toner av vitt och aprikos.

vigsel bröllop utomhus
vigsel bröllop utomhus
vigsel bröllop utomhus
vigsel bröllop utomhus
bröllop klädsel
bröllop rustikt dukning
dukning bröllop lantligt

Vi tycker det är väldigt snyggt med genomskinliga tallrikar till ett mörkt träbord. Bordsdukningen är designad på ett sätt som ger en mysig känsla, något som går hand i hand med naturomgivningen. Här skulle vi gärna fira kärleken hela kvällen lång!

bröllop buketter lantligt
brudbukett bröllop lantligt
lantligt bröllop dekor

Att ställa fram polaroidkameror eller engångskameror är ett roligt sätt att fånga dagen på bild. Låt gästerna få ta bilder till gästboken eller ett vanligt fotoalbum. Om ni vill kan ni även plocka fram accessoarer för utklädnad, vilket ger riktigt härliga och roliga bilder. Ett annat sätt att fånga in bilder från dagen är att skicka ut en länk till en molnbaserad mapp där alla gäster kan dela sina mobilbilder med er.

bröllop dukning rustikt

Fotograf: Tayler Ashley Photography
Hårstylist: Styled By Jordan
Uthyrning av möbler och dekor: Farm & Field Events
Catering: Wild Thyme Catering
Florist: Cottage Garden Florals
Videograf: Miranda Rose Photography
Bröllopskoordinator: Holly Kalkin Weddings
Makeup artist: Makeup by Christina Lopez
Lokal: Sacred Mountain Julian