Inspiration Till Modernt Elopement I Urban Miljö

Det finns lika många alternativ på bröllop som det finns brudpar - ingen bröllopsdag är den andra lik. Med det tankesättet i fokus skapade bröllopsfotograf Nikk Nguyen den här urbana och modernt stylade fotograferingen tillsammans med sina branschkollegor. Kreatörerna vill med denna bildserie lyfta ett alternativt sätt att fira sin bröllopsdag på, om det är något man vill. Vi på Sisters in Law tror att bröllop blir som allra bäst om brudparet får skräddarsy dagen utefter sina personligheter.

Just den här fotograferingen inspirerar till moderna, mindre bröllop i urbant manér. Vi får se en otroligt snygg brudlook bestående av ev vit kostym och en pastellfärgad bukett. Det är avslappnat, intimt och chict. Den här fotograferingen tar plats i USA:s delstat Texas, men vi kan se ett liknande bröllop göra sig minst lika bra i någon av Sveriges städer. Kanske bland höghusen i Stockholm eller varför inte bland blommande husväggar i Visby?

urbant bröllop
urbant bröllop
urbant bröllop
urbant bröllop vår
urbant bröllop vår
urbant bröllop vår
urbant bröllop bukett
urbant bröllop bröstbukett

Blommorna som valts till buketten är något utöver det vanliga. Vi ser en kombination av torkade rosor och färgat pampasgräs i pastelliga färger. Den är så snygg! Något vi verkligen gillar är hur bra den passar till den urbana miljön. Området de valt att fotografera i ger ifrån sig ett ruggat, ganska hårt uttryck och brudbuketten är den exakta motsatsen. Kontraster, vare sig det är i färg eller textur, är ett väldigt bra knep för att skapa djup i en miljö.

brudklädsel kostym urbant

Wow, vilken brud!

brudklädsel kostym urbant
brudklädsel kostym urbant

Även brudgummen är stiligt klädd i brun kavaj och beigea byxor. Han har också på sig en linneskjorta som ger oss intrycket av uppklätt men avslappnat. Perfekt inspiration för någon som vill klä upp sig på ett ledigt sätt, eller hur?

urbant retrobröllop
urbant bröllop retro
bröllop retro bukett

Här ser vi en närbild på buketten. För att dölja stjälkarna har floristen knutit fast glitterband som faller ner. Så rolig detalj!

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Kostym: Bonobos
Brudklädsel: Unbridaled
Bröllopskoordinator: Bird Dog Wedding