Inspiration Till Att Planera Ett Bohemiskt Bröllop

Med lantlig miljö och en neutral färgskala ska vi i detta inlägg få ta del av en stylad fotografering skapad av fotograf Angelica Hnatko och bröllopskoordinator Therese Willén. De skapade detta bohemiskt stylade bröllop med visionen att leverera avslappnad inspiration för känslosamma bröllop.

lantligt bröllop
lantligt bröllop
lantligt bröllop trycksaker
bröllop utomhus lantligt
bröllop utomhus lantligt

Miljön som ni väljer att gifta er i kan spela otroligt stor roll på hur ert bröllop ser ut. Det är alltid enklare att välja en plats som bygger på er slutvision än att välja en lokal där inget stämmer överens med ert tema. Planerar ni att anordna ett stort bröllop kommer ni ha händerna fulla ändå, så att vara noga med vilken lokal ni väljer för er dag kan göra stor skillnad. Leverantörerna bakom den här fotograferingen valde naturen eftersom det samspelar med den bohemiska stil de valt som tema. Den neutrala färgpaletten och stora blomsterarrangemangen smälter in i naturmiljön på ett sömlöst sätt.

boho bukett bröllop

Vigselbågen är konstruerad av trä, en torkad hörnbukett och en imponerande makramégardin. Olika typer av makramékreationer är väldigt vanligt inom bohemiska bröllop, men det är också enkelt att göra själv. Allt du behöver är tjockare bomullstråd i önskad färg och en bra guide till hur du knyter, vilket du kan hitta överallt på internet. Perfekt om ni vill ha DIY-detaljer på ert bröllop.

bröllop klädsel
bröllop klädsel
bröllop klädsel
bröllop klädsel boho
bröllop klädsel boho
bröllop klädsel boho
bröllop tårta boho
bröllop tårta boho

Ulrikas Makeri står för denna magiska tårta på fyra våningar. Stilren i vitt med blomsterdekorationer att matcha resten av blommorna som finns med i fotograferingen. Så fin!

bröllop boho dukning
bröllop boho dukning
bröllop boho dukning

Anordnare: Therese Willén & Angelica Hnatko
Planering/styling: Therese Willén
Fotograf: Angelica Hnatko
MUA/hår: Tindra + Solveiga
Kimonos: Salong Amino
Klänningar: Dream Designs Motala
Florist: Hanna
Hårblommor: Floras Smycken
Tårta Ulrikas Makeri
Lokal: Larssons Lada
Dekor: Bröllopsdekorationer
Vigselring: Joel Jewelry
Modeller: Gerda, Audrius, Manal, Sara Lundin