Klassisk Romantisk Bröllopsinspiration I Bergsmiljö

Såhär dagen innan alla hjärtans dag vill vi dela med oss av ett riktigt romantiskt album från en stylad fotografering vid slottsliknande Wadley Farms i Lindon, Utah, USA. Det är Heather från Styled Shoots Across America som har planerat fotograferingen som sedan fångats på bild av Jennifer Holly Photography. Vi tar en titt!

Visst vår man lite vår- och sommarkänslor när man ser både färgerna och den grönskande omgivningen? Nu är längtan stor här i Sverige att få lämna vintern bakom sig.

Färgtemat är uppenbart rött och rosa. Mer romantiskt klassiskt kan det inte bli!

“A fairytale wedding” är vad kreatörerna satsade på och det måste vi ändå säga att exakt det som har skapats. De vackra blomsterbågarna in till vigselplatsen sätter verkligen den rätta känslan.

Lägg märke till det vackra hårsmycket som också fångar upp temafärgerna tillsammans med det knallröda läppstiftet. Så snyggt!

Även bröllopstårtorna sprider känslan av klassisk romantik och sagobröllop. Vi tackar kreatörerna för den vackra inspirationen och önskar er alla en riktigt härlig alla hjärtans dag imorgon den 14 februari!

Fotograf: Jennifer Holly Photography
Planering: Styled Shoots Across America
Plats: Wadley Farms i Lindon, Utah, USA
Makeup: Sunkissed and Made Up
Trycksaker: Eros Studios
Florist: Lilly and Iris Co
Bröllopstårta: The dessert Studio
Uthyrning: Diamond Event and Tent
Klädsel, brudgum: The Modern Groom
Brudklädsel: Styled Gowns
Hårsmycke: Janice Tan Couture
DIY: Replica Surfaces