Inspiration Till Höstbröllop I Ett Franskt Slott

Idag lämnar vi Sveriges kalla vinterväder för att ta oss till ett höstigt Frankrike och det imponerande slottet Château de Farcheville, som är ett sällsynt exempel på ett medeltida slott på landsbygden utanför Paris. Slottet byggdes mellan 1290-1304 och nu ska vi få inspireras av en fotografering därifrån som flera skickliga bröllopskreatörer, med MEVI Eventi täten, har satt ihop. Bakom kameran står den Parisbaserade bröllopsfotografen Pierre Atelier, vars bilder ofta publiceras här på Sisters in Law. Det finns en perfekt balans mellan det dramatiska och ljuva i hans bilder som gör att vi återigen med glädje publicerar hans verk.

Brudbuketten fångar höstsäsongens skiftande färger och den breda formen är en perfekt kombination till den smalare siluetten som brudklänningen har.

Vi älskar den här stilrena och sofistikerade brudklänningen som känns helt rätt på en plats som denna! De vackra ballongärmarna med knappdetaljerna bidrar väldigt mycket till helhetskänslan.

Nu är det dags att spana in det uppdukade bordet som placerats utomhus där färgvalen på bordet matchats med väggen bakom.

Spana in den coola bröllopstårtan vars form känns väldigt unik. Så läcker!

Vi tackar Pierre för att vi åter igen fick äran att publicera hans bilder och hoppas att ni som läser hittade inspiration till ert eget bröllop på ett eller annat sätt!

Planering och design: MEVI Event
Bröllopsfotograf: Pierre Atelier
Florist: L’atelier Bleuet
Trycksaker: Prune et Sibylle
Bröllopstårta: Ô Merveilles D'Amandine
Brudklädsel: Galatée Couture
Möbler: Acaris Location
Smink + hår: Les jolies biches
Plats: Château de Farcheville