Skogsbröllop Med Vigsel Utomhus: Brian + Cassidy

Platsen för ett bröllop är såklart en stor del av dagen och det kan verkligen ge en personlig touch till bröllopet att välja en plats som betyder lite extra. Det kan vara ett ställe där många minnen har skapats, en kär familjeplats eller en nyfunnen lokal som helt enkelt prickar av alla krav och önskemål man har. Cassidy och Brian valde att gifta sig på en plats där de spenderade sin första semester tillsammans.

På grund av deras jobb börjar deras historia som ett förhållande på distans. Deras gemensamma intresse blev snabbt att resa tillsammans när de kunde få ledigt från jobbet och deras första resa gick till Asheville i North Carolina, USA. När de sen bestämde för att gifta sig var den här platsen ett solklart val för dem.

bröllop+utomhus
bröllop+klänning
vigsel utomhus bröllop
bukett bröllop
brudklänning bröllop
brudklänning vigsel utomhus
brudgum accessoarer
vigsel elopement

Paret valde att hyra ett vackert hus i naturen och hålla vigseln där. Det var ett intimt elopement utan gäster, endast vigselförrättaren och och fotografen var närvarande. Ett så mysigt naturbröllop och omgivningen ser ju magisk ut!

vigsel utomhus
vigsel elopement
skogsbröllop utomhus
vigsel utomhus

När det kommer till att planera bröllop finns det så mycket traditioner man kan förväntas följa och att ha ett bröllop med många gäster är oftast är en av dem. Vare sig det är tradition eller inte, kom ihåg att det är er dag och ni som bestämmer. Ett upplägg vi sett mycket av under senaste året är möjligheten att kunna dela upp bröllopet i två. En intim vigseln med bara brudparet eller ett fåtal närvarande gäster, följt av ett stort firande med alla vänner på ett annat datum.

bröllop+vigsel+utomhus
bröllop utomhus
trycksaker bröllop
bröllop tårta
bröllop utomhus
porträtt skogsbröllop
ringar vigsel

Brudens förlovningsring och alliansring matchar snyggt med varandra på ett annorlunda sätt. Valmöjligheterna för vigselringar idag är oändliga och det är så roligt att se olika kombinationer. Vad tycker ni om denna duo?

bröllop+klänning

Fotograf: Cappy Phalen Photography
Vigselförrättare: Happily Ever Asheville
Bröllopskoordinator: Simply Eloped