Dukning För Bröllop Med Inspiration Från Naturen

I detta inlägg ska vi spana in en dukning som är inspirerad av naturen. Platsen för den här stylade fotograferingen är en bergsmiljö med otroligt vacker grönska som sträcker sig ända bort till horisonten och för att lyfta bakgrunden har leverantörerna valt att bjuda in naturen till bords.

Stilen på den här stylade fotograferingen är lyxigt vintage med en modern touch. Möblerna som valts har en äldre look medan delar av dukningen och detaljerna drar lite mer åt vår moderna nutid. Det som binder de två stilarna samman är grönskan som fullkomligt exploderat över dukningen. Vi älskar det! Dessutom har de plockat fram ett riktigt gulligt glasstånd som ni kan spana in längre ner i inlägget.

bröllop tårta sommar
grön tårta design

Här ser vi en mix av vintagelook och modernare inslag. Tårtan är trendigt dekorerad medan tårtfatet den står på andas vintage. Det blir en lyxig känsla som kommer fram och får samspela med naturen, en spännande och intressant kombination.

bordsdukning elegant grön

Vid dukningen har det inte sparats på krutet när det kommer till växtligheten. Något vi tycker känns helt rätt med tanke på den lummiga bakgrunden som valts för fotograferingen. Den långa girlangen bjuder in naturen i förgrunden och på så sätt binder samman helheten.

dukning bröllop
trycksaker bröllop
bordsdukning grönska

Vi gillar kombinationen av detaljerat och avskalat. Det är mycket som händer i dukningen, men samtidigt är det få dekorationer som är utplacerade. Det finns mycket texturer som ger en varierad helhet och även mönstren på tallrikar och glas bidrar med mycket iögonfallande detaljer.

bordsdukning grönska arrangemang
bröllop dukning grön
bröllop bordsdukning

Visst är väl det här glasståndet bara för gulligt? Så mysig sak att ha med på bröllopet - speciellt om värmen smäller till under sommarmånaderna.


Fotograf: Sheila Mraz Photography
Trycksaker: White Lace Bridal & Invitations
Klänning: London and Lace Bridal
Kalligrafi: Freckles Ink
Smink: Leah Milan Makeup artist
Florist: Inspired Design 
Bageri: Gateaux
Catering: Troublemaker Mobile Gelato, Jack's 47
Dekorationer: Vintage Indigo Rentals
Plats: Something Blue
Bröllopskoordinator: Foreman Event Co.