Rustik Bordsdukning För Bröllop I Slottsruin

Hur dukar man ett bord för ett bröllop i en slottsruin? Det finns såklart många olika stilar att anamma när det kommer till festmiddagar i ett gammalt slott. Idag ska vi fokusera på den rustika stilen.

Dukningen vi ska få se i detta inlägg är fotad av Claudio Fasci och har mycket inspiration att erbjuda - vare sig ni planerar att gifta er i en slottsruin eller inte. Just den här rustika dukningen känns som en mix av något vi kan se i välbevarade slott och enklare trädgårdsbröllop. Nu kollar vi in det!

Inlägget innehåller adlinks

bordsdukning+ruin
skylt+bröllop
bordsdukning+bröllop

Snygga detaljer från Mio att ha med i dukningen:


bröllop+middag+dukning
tallrik+dukning+bröllop
bröllop+dukning

Vintage ljusstakar, olivkvistar och småflaskor med olivolja pryder bordet. Även massvis av blomsterarrangemang har fått tagit plats för att pryda dukningen. Det är en härlig färgpalett vi ser, där det bruna träet möter det gröna från olivbladen och tallrikarnas vita yta. Så snyggt med kontraster!

fest+dukning
bröllop+dekoration

Som dekoration runt om i slottsruinen finns bland annat den här snygga sekretären fylld med spännande saker för bröllopsgästerna. Här bor gästboken, men också rolig rekvisita till bilderna. Ett tips för att piffa till er gästbok är att ställa dit en polaroidkamera som gästerna får använda, Låt dem få smycka sig med accessoarer och sen klistra in sin bild tillsammans med en liten rad text i gästboken. Ni kan även lägga fram olika pennor, klistermärken, dekorationstejp och annat pyssligt. Har ni tur får ni en färdig scrapbook fylld med fina minnen från er dag.

bröllop+lekar
bröllop+dekoration

Såklart finns det även en station för fika! Vad är väl ett bröllop utan lite goda bakelser att mumsa på? Med vigsel och mingel blir det lätt en ganska lång stund mellan lunch och middag - då är det perfekt med en eftermiddagsfika som både ni och gästerna kan äta från.

bröllop+ljus

Fotograf: Claudio Fasci Photographer
Makeup artist: BLBSmanagement
Möbeluthyrning: Vola Service
Catering: CRAMST
Musik: Alma Project
Florist: Cristina Faluomi Fiorista 
Lokal: La Badia di Orvieto
Bröllopskoordinator: Dream On Wedding Planner