Inspiration Till Bröllop I Trädgården Med Starka Kontraster

Vår favoritfotograf från Frankrike har än en gång gett oss äran att publicera ett stylat bröllop som han har fångat på bild. Pierre Atelier är en riktigt duktig bröllopsfotograf som synts på bloggen många gånger tidigare. Vi på Sisters in Law har till och med fått chansen att få våra tyllkjolar fotade av honom i Paris. Resultatet från den fotograferingen kan du se här.

Nu till dagens stylade fotografering där vi ska få se en bildserie av elegant lyx i naturen. Allt i den här fotograferingen är noga utvalt för att skapa en fin helhet. Bruden är fantastiskt vackert utsmyckad och alla inblandade leverantörer har gjort ett strålande jobb. Wow!

bröllop+klänning
klänning+bröllop
bröllop+bukett
brudklänning+spets
spetsklänning bröllop
bröllop smink
bröllop+klänning
bröllop+klänning
bröllop+dukning

Dukningen är ett perfekt exempel på hur man kan jobba med kontraster och motsatser för att få till en snygg och balanserad helhet. Vi gillar dessutom att de valt att använda sig av guld i bestick och glas för att hitta ett mellanting av de två konstrasterna. Guld är en stark men varm färg och blir därför lite av en brygga mellan den svarta duken och den vita dekoren.

trycksaker+bröllop

Trycksakerna är smyckade med guldblad och det är en sån fin detalj som verkligen tar fotograferingen från elegant till lyxig. När det kommer till trycksaker finns det en hel värld av olika tillägg och roliga detaljer att välja på. Allt från guldlöv till präglade bokstäver och inbjudningskort som är gjorda av handpressade papper.

svart+dukning
bröllop+fest
bröllop+bordsbukett

Hoppas ni hittade inspiration i denna fantastiska fotografering!

trycksaker+bröllop

Fotograf: Pierre Atelier
Bröllopskoordinator: One moment events
Lokal: Orangerie du Château de Thoiry
Florist: Aglaé + Tara Msellati Flowers
Trycksaker: Septembre papeterie
Klänning: Marina Harpe
Makeup + hårstylist: Manon Stormacq
Blomsterkronor: Les Couronnes de Victoire
Skor: Dessine-moi un soulier
Bordsblommor: Options France
Modell: Marie Scheers