Intimt Microbröllop I Öknen: Sarah + Angel

I detta inlägg ska vi få ta del av ett elopement i öknen utanför Las Vegas. Sarah och Angel hade letat upp en perfekt plats för deras intima bröllop i Nevadas röda ökenmiljö och i november 2020 var det dags. Som vittnen hade brudparet bjudit med en liten grupp av sina närmsta vänner och familj.

Parets plan var att spendera dagen ute i öknen, med vigsel och tårta på plats, för att sedan se solnedgången och återvända till stan för en middag tillsammans. Vi tycker att det låter som en jättemysig bröllopsdag och en så bra påminnelse om att bara göra sin grej. Det behöver inte vara full fart på dagen om man inte vill det. Känner ni hellre att ni vill gifta er på en magnifik plats och ta tid till att se solnedgången - ja, då är det vad ni ska göra. Nu kollar vi in bilderna från dagen.

boho elopement
boho elopement
boho elopement
boho elopement klänning
boho elopement vigsel
vigsel öknen
vigsel öknen

Brudparet valde att köra på ett bohemiskt elopement med mycket torkade blommor och makramé i vigselbågen. Just torkade blommor känns perfekt för en ökenmiljö, eller hur?

vigsel öknen
elopement öknen
bordsdukning boho
blomsterdekoration bröllop

Efter vigsel dukades det upp för tårta och fika. I bordsdukningen kan vi tydligt se att paret snappat upp ett och ett annat från öknen och inspirerats av dess färgpalett. Så snyggt!

tårta bröllop boho
middag bröllop
tårta orange
bordsdukning bröllop
bröllop klänning
brudklänning elopment

Innan det blev dags att åka in till stan igen för bröllopsmiddag, tog paret sina porträtt i solens gyllene sken. Ett tips när det kommer till porträtt är att prata med er fotograf i förväg om hur och när ni vill ta era bilder. Då kan även er fotograf komma med idéer och tips för när ljuset är bäst eller vilken miljö som blir extra bra på bild.

porträtt bröllop
bukett bröllop
bröllop klänning

Fotograf: Feel and Focus Photography
Bageri: Sons of cakery
Makeup artist: set and fury
Florist: Roots Flowers and Events
Plats: The Doyle
Bröllopskoordinator: Cactus Canyon Events