Hitta Rätt Leverantörer Till Bröllopet: Tips På Bröllopsfotografer Och Planeringsapp

Inför bröllopssäsongen 2022, och även 2023, är trycket högt på efterfrågan av bröllopsleverantörer. Det är många som vill gifta sig nu när alla restriktioner släppt och det ser ut som att kommande säsonger kan bli fullspäckade. Det finns inget som gör oss gladare än att bröllopsindustrin får blomstra igen, men det innebär också att framförhållning är nyckeln till att kunna boka in de leverantörer ni vill ha.

På Sisters in Law har vi ett arkiv av bröllopsfotografer. Här kan ni hitta talangfulla fotografer till era förlovningsfotograferingar, elopements och bröllop. För att hjälpa till i starten av ert letande lyfter vi tre duktiga fotografer i dagens inlägg. Dessutom tipsar vi om en värdefull app för er som vill ha lite hjälp på vägen till att planera ert drömbröllop.

Foto: Matildas tillvaro

MATILDAS TILLVARO

www.matildastillvaro.se

Matilda är baserad i Umeå och tilltalas av det icke-uppställda och naturliga, och att fånga ett ögonblick i nuet. Det som andas känsla och stämning snarare än perfektion.

Se bröllop från Matilda här: Naturnära Bröllop i Lofoten, Norge: Caroline + Liv

Foto: Paulina Gabre

PAULINA GABRE

www.gabre.se

Paulina Gabre är fotografen som med stort engagemang kommer göra er dag till det lilla extra. För när bröllopsdagen är slut kommer ni att ha varma, känslofyllda bilder att kolla på och som kommer få er att minnas er dag. Med hennes erfarenhet kommer Paulina vara en trygghet och ett stöd fram till och under er dag. Hon delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter och ser till att ni kan släppa allt det praktiska som rör fotograferingen under bröllopsdagen.

Se bröllop från Paulina här: Augustibröllop Med Lekfulla Porträtt på Gröna Lund: Ebba + David

Foto: Wild Flower Wedding Stories

WILD FLOWER WEDDING STORIES

www.wildflowerweddingstories.com

Videograf och fotograf. Man och fru team som brinner för små, personliga stressfria bröllop och elopements. I deras filmer och foton fokuserar de på känslan, brudparets kärlek till varandra och på upplevelsen. Viktor och Anna har sin bas i Stockholm men brukar ofta befinna sig i södra Frankrike.

Wedme

Wedme är en app för bröllopsplanering som förenklar planeringen inför er stora dag. Här hittar ni smarta funktioner som hjälper er att planera ett bröllop. I appen kan ni ta del av allt från checklistor, önskelistor, gästlistor, planera bordsplacering och schema för bröllopsdagen. Det är som en hjälpreda från planeringsstarten tills dess att ni står under vigselbågen.

Läs mer om appen här: Planera bröllopet med appen Wedme