Inspiration Till Industriellt Bröllop Med Mjuk Färgpalett & Eklektiska Detaljer

I detta inlägg ska vi få ta del av en stylad fotografering där bröllopskoordinatorn Morgan Dianne Events varit med och designat allt från dekorationer till lokal. Tillsammans med sina branschkollegor har hon tagit fram ett industriellt bröllop som möter eklektisk styling.

Vi vill också passa på att uppmärksamma den fantastiska stilen i fotografen Kaitlin Rodgers Photos bilder. Den mjuka tonen och inramningen av varje bild gör det här till en väldigt vacker bildserie att kika på.

brudklänning bröllop
rustikt bröllop
romantiskt brudbukett
trycksaker lantligt
trycksaker romantiskt bröllop
industriell vigselbåge
dukning romantisk industriell bröllop
romantisk dukning bröllop
underlägg bröllop dukning

Bordet pryds av en dukning som drar åt vintagestilens eleganta look, men vad som gör dukningen ännu mer intressant är de blygsamt eklektiska detaljerna som smugit sig in. Underlägg och glas i mönster och detaljrika ljusstakar fyller ut bordet på ett stämningsfullt vis.

romantisk bukett torkad

Buketten är underbar! De dova färgerna som kommer fram när man torkar blommor är så fina. Visst är det snyggt när torkade växter blandas med färska?

romantiskt vintage dukning
romantisk dukning bröllop
romantisk industriellt bröllop
romantiskt elopement
romantiskt elopement
romantiskt elopement

Vigselplatsen är stilrent dekorerad med en hängande vigselbåge av tyll som framhäver den industriella looken, medan golvet är dekorerat med blomsterbuketter i olika storlekar. Här kombineras mjukt med hårt i en härligt harmonisk balans.

Vi säger stort tack till gänget som satt ihop den här fotograferingen och hoppas ni läsare fått lite inspiration till era kommande bröllop.

romantiskt elopement
romantiskt elopement
romantiskt elopement

Fotograf: Kaitlin Rodgers Photo
Florist: Pressed Petals TX, Everwild Floral
Kalligrafi: Design to Flourish
Dekorationer: Meek and Wild Wedding Rentals
Textilier: Luxe Event Decor
Klänning: Liv & Love Bridal
Bröllopskoordinator: Morgan Dianne Events
Lokal: Ice Plant Building