Minimalistiskt Bröllop I Industriell Miljö

I detta blogginlägg ska vi få ta del av en stylad fotografering med minimalistisk stil som delvis fått ta plats i en industriell miljö. En fantastisk kombination där det finns mycket att leka runt med.

Ett minimalistiskt bröllop kan innebära många saker beroende på hur man tolkar det. Den kan vara ett litet bröllop med få gäster, mer klimat-tänk, fokus på enkelheten och färre dekorationer. Fotograferingen i detta inlägg inspirerar till det senare, enkelhet och ett fåtal dekorationer, men det behöver inte betyda att det inte finns detaljer att jobba med. Att använda sig av en mindre mängd saker kan öppna upp kreativiteten på helt andra sätt än vad man kanske är van vid. Det roliga med ett begränsat utbud är att våra hjärnor börjar tänka i andra banor och hitta lösningar vi inte skulle ha hittat annars. Det är en bra tanke att ha med er om ni siktar på att planera ett hållbart bröllop med färre dekorationer. Det passar för både miljön och budgeten.

Här nedan ska vi spana in ett stylat elopement från en workshop som fotografen April från Freckled Fox Photography höll i där hon ville lyfta fram enkelheten i ett bra planerat bröllop. Valet av platsen har spelat stor roll och vi gillar att April har valt att dela upp fotograferingen mellan naturmiljö och industrimiljö. Stylingen som hon och hennes branschkollegor har plockat fram passar utmärkt till båda!

bröllopsporträtt utomhus

Wow, den blomsterkransen! Vi älskar att den går i samma nyans som brudens klänning. Att den håller en och samma färg är typiskt minimalistiskt och ger kransen ett stilrent utseende.

bröllop blomsterkrans
bröllopsklänning pärlor
pärlor brudklänning
industriellt bröllop inspiration

Industribakgrunden är nog vår favorit. Vi älskar den bohemiska touchen och neonskylten som hänger i mitten. På tal om saker som är on point, brudens bukett är fantastisk!

brudbukett bröllop
vigselbåge industriellt bröllop
vigselbåge minimalistiskt bröllop
minimalistiskt bröllop klädsel
bröllop brudkrona
brudgum kostym
bröllop brudgum klädsel
bröllopstårta minimalistiskt bröllop

Vi älskar att tårtan är en liten pop of color i den annars monokroma, svartvita färgpaletten.

bröllopsfirande brudpar
brudklädsel firande

Hoppas att ni hittat inspiration i den här fotograferingen. Vi avslutar inlägget med ett gäng glada bilder som en liten påminnelse om att ha kul på er bröllopsdag!

bröllopsinspiration minimalistisk stil