Microbröllop Utomhus Under Coronapandemin

I detta blogginlägg träffar vi ännu ett brudpar som fått ändra sin planer på grund av pandemin - från lång gästlista till intimt bröllop. Det är så kul att se hur många brudpar som blir nöjda med sina små bröllop trots att de först planerade ett betydligt större. Megan och Zack är ett av de paren som i efterhand är helt sålda på microbröllop. Paret träffades när de studerade arkitektur på universitetet och har sedan dess hängt ihop. Här nedan delar de med sig av sin bröllopsdag från augusti 2020. Mindre än de ursprungligen planerat, men alldeles underbart ändå.

trycksaker + inbjudan
klänning + brudklänning

Megan och Zach bokade The Gaston i Dallas för sin stora dag. Lokalen har en vintagecharm med moderna inslag som har lockat många brudpar under åren. Dessutom finns möjligheten att vara utomhus när vädret tillåter, precis som det gjorde denna vackra sensommardag.

skönhet + beauty
styling + makeup
brudtärnor + vänner
glädje + vänskap

Megan och hennes tärnor gjorde sig iordning tillsammans med bubbel, glädje och gemenskap. Hennes brudtärnors matchande jumpsuits i färglada mönster är en rolig touch.

B&B + bed and breakfast
hemtrevligt + inredning
blivande brud + bride
skor + klackar
tärnor + vänner + gemenskap
kärlek + glädje + lycka

Finns det något finare än vänskap? Tärnorna var klädda i beiga klänningar av enkel siluett med olika skärning upptill. Bruden själv bar en kreation helt i spets med smala axelband och djup ringning i ryggen. Ett kort släp är effektfullt men lättare att hantera än ett längre släp.

brudgum + groom
couple + goals
nygifta + just married

Ceremonin hölls på bakgården under öppen himmel. Extra utsatta gäster bar mask och på så vis kunde alla inbjudna vara med och fira den stora dagen. Det blir en fantastisk dag ändå, trots att de ursprungliga planerna måste ställas in på grund av omständigheterna.

corona + covid
dans + vals
tårar + glädje
gruppbild + gäster

Så mycket glädje och kärlek! Vi önskar all lycka till Megan och Zack!

micro + microbröllop