Minimalistisk Och Industriell Vigselplats Med Utsikt Över Amsterdam

Industriell och minimalistisk elegans är ord som beskriver den stylade fotograferingen vi delar med oss av här nedan. Vi får följa med fotografen Carola Doornbos till Nederländernas Amsterdam för en dos av stilren bröllopsinspiration.

Vi är så imponerade av den här fotograferingen! Här möter industriellt modernt framför en underbar utsikt av staden. Leverantörerna har jobbat med neutrala färger och kompletterat med accentfärger i mörka kulörer för att bibehålla den där känslan av elegans.

bröllop+bordsdukning

Minimalism betyder inte att man måste ta bort detaljer helt och hållet, utan snarare att man skalar bort sådant som inte fyller en specifik funktion i utrymmet. Det betyder också att man låter det negativa utrymmet få ta plats och vågar lämna stora ytor tomma.

Spana in bordsdukningen här ovan så ser ni att alla dekorationer är noga utplacerade med mycket luft emellan sig just för att det negativa utrymmet ska få sprida en harmonisk och minimalistisk känsla. Det ser varken tomt eller fullt ut på bordet - en charmig balans som är viktig i alla typer av dekorationer, men som blir lite extra viktig när minimalism är inblandad.

bröllop+tallrik
drinkar+bröllop

En annan sak som hjälper en att hitta den där minimalistiska looken är färgpaletten. Håll den enkel, gärna neutral och undvik färger som tar för mycket uppmärksamhet. Om allt går i samma färgskala ser det mycket mer enhetligt och harmoniskt ut. I den här fotograferingen har leverantörerna använt en sömlös färgpalett och noga valt ut dukar, servetter och tallrikar i liknande toner.

stadsbröllop+amsterdam
bröllop+klädsel
klädsel+bröllop
vigselbåge bröllop

Vi älskar den här vigselbågen! Så enkel men ändå så iögonfallande. Den passar perfekt med lokalen och är luftig för att inte skymma den ljuvliga utsikten över Amsterdam.

bröllop+minimalistiskt

Bruden bär en klänning lika elegant som lokalen hon befinner sig i. Spetsen lutar mot vintagestil och passar så bra in i temat. Kreationen har ett kort släp och de lösa ärmarna är en fin touch på designen.

bröllop+bukett
bordsdukning+bröllop
tårta bröllop
meny+bröllop

Vi avslutar med en bild på den ljuvliga tårtan som passar perfekt in i det minimalistiska temat. Hoppas att ni har hittat inspiration i detta inlägg!

tårta bröllop

Fotograf: Carola Doornbos fotografie
Klädsel: Michael & Giso
Smycken: Judigje
Catering: Elise Henry Cocktails 
Trycksaker: LILA HARP
Klänning: Atelier Edwin Oudshoorn
Tårta: Florintine cakes
Florist: The House of Artz 
Hårstylist: Chrisanne
Plats: A’DAM Tower
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events + Liefdeskriebels