Industriell Bröllopsfotografering med Alternativ Brudklänning

Fördelen med att ha en vit industrilokal som bas till ett bröllop är att du får en helt tom canvas att designa. Så beskriver Kelly Williams, som är bröllopskoordinator på Milk and Honey Collective, den här fotograferingen. Tillsammans med sina kollegor ville hon skapa ett industriellt bröllop som inte nödvändigtvis behövde falla inom de industriella ramarna. Spännande, tycker vi!

Hur ser ett sånt bröllop ut, då? Det beror självklart på vem det är som planerar, men just den här stylade fotograferingen har fått influenser från både de rustika bröllopens värld och vintagevärlden. Kelly inspirerades till viss del av det traditonella bröllopet men i en ny tappning, men också av tanken på färgklickar och hur små detaljer passar in i en stor, tom lokal. Vi är otroligt imponerade av den fantastiska klänningen som fått en ganska central plats i den här fotograferingen. Vi kollar in bilderna direkt!

moody bordsdukning
bordsdukning grönska

I färgpaletten, som till mestadels består av lummiga skogsfärger och metaller av olika slag, har en grå kulör smugit sig in. En kall grå är nog inte förstavalet för de flesta när det kommer till ett bröllop i varma toner, men vi tycker det passar in alldeles utmärkt och skapar en kontrast. Den gråa färgen påminner lite om en stålfärg, och på så sätt känns det helt självklart att det passar med andra detaljer i metall.

vigselbåge blommor
vigselbåge bröllop
alternativ brudklänning
brudklänning blå

Titta vilken underbar brudklädsel Denna tvådelade outfit kommer från Meagan Kelly Designs och påminner om en traditionell brudklänning i sin form, men tar fart mot nya vyer med sina blå blommor. Tradition, men i ny tappning, precis som koordinatorn Kelly berättat.

bröllopsklänning blå
brudklänning annorlunda
industriellt bröllop

Vilken fotografering! Vi säger nog att klänningen är vår favorit från det här stylade bröllopet. Har ni läsare någon annan favoritdel?

bröllop industriellt
tårta bröllop
bröllop plockmat