Trädgårdsbröllop I Elegant Vintage-Stil Vid Historisk Villa: Angela + Garrett

Inlägget innehåller annonslänkar


Deepwood Estate är en viktoriansk villa belägen i downtown Salem, som är delstaten Oregons huvudstad. Gården är omgiven av ängar, skogar och naturstigar som passar perfekt för brudparet som vill ha ett naturnära bröllop i en miljö med historiska anor. I september 2018 gifte sig Angela och Garrett på gården. Hösten visade sig från sin allra vackraste sida när paret sa “ja” till varandra inför sina vänner och familj. Here Today Photography var på plats för att föreviga dagen och vittnar om ett event som osade värme och gemenskap: “Both Angela and Garrett place a high importance on their community, so their wedding was a celebration of the people that have loved and nurtured their relationship from the very beginning. This event was an incredibly beautiful wedding rooted in family and love”. Låt oss ta en titt på brudparets dag i bilder!

välkomna + welcome
brudklänning + detaljer
strass + skor + glitter
blivande brud + elegant + enkel

Det blir snabbt tydligt när vi går igenom bilderna att paret valt ett tema av vintage och sober elegans. Dekoren i den välbevarade villan går i mjuka gröna nyanser á la Queen Anne-stil, en eklektisk stil inom arkitektur och inredning från andra halvan av 1800-talet. Den första skymten av Angelas brudklänning avslöjar ett klassiskt och enkelt snitt, med spännande detaljer i ärmar och i ryggen. Brudtärnornas puderrosa klänningar är ett perfekt val till vintagekänslan.

detaljer + brudklänning + tärneklänning

Relaterade produkter:

skor + klackar + rosa klänningar

Dagen till ära har Garrett valt en vinröd kostym och han och hans marskalker har matchande, mönstrade flugor. Den vinröda nyansen gör sig nästan oförskämt bra mot tärnornas puderrosa tema - we love it! När Garrett kommit i kläderna går han för att möta sin blivande brud och för första gången se henne i brudklänningen.

röd kostym + kavaj + vit skjorta
getting ready + kostym + kavaj
brudgum + marskalker + kostym
first look + brudpar
öppen rygg + vintage + brudklänning

En närmare titt på brudklänningen avslöjar vackra strassdetaljer då den djupa skärningen i ryggen kantas av gnistrande stenar. Klänningens enkla siluett ger ett avskalat och stilrent intryck. Angelas busiga men eleganta håruppsättning låter detaljerna stå i fokus. Brudbuketten plockar upp den vinröda färgen i Garretts outfit samt hennes egna läppar.

brudpar + rött tema
brud + brudgum + tärnor + marskalker
vänskap + gemenskap + kärlek
wedding party + vänner + gemenskap
brudtärnor + väninnor
brudklänning + bukett
brudgum + röd kostym
brudens föräldrar + mamma + pappa

Solen skiner igenom mellan träden på sin bana mot solnedgången, när Angela och Garrett möttes under vigselbågen i herrgårdens lummiga trädgård. Inför alla sina närmaste lovade de varandra evigheten.

utomhusbröllop + skogsbröllop
brudpar + löften + vigsel
ceremoni + löften
gifta + nygifta + äkta makar
glädje + kärlek + lycka
nygifta + äktenskap
marriage license

Signed, sealed, delivered! När formaliteterna var avklarade väntade festen. Den avskalade middagsdukningen går i samma färger som brudekipaget, puderrosa och vinrött mot de vita dukarna och med enkla center pieces där vita rosor och gröna blad framhäver färgvalet.

dekorationer + vita dukar
dukning + bordsdukning
bestman + speech
glädje + kärlek + vänner
toastmadame + bröllopstal
skål + toast + tal
brudtärna + dansgolv

En bild säger mer än tusen ord och dessa bilder säger oss att brudparet och deras gäster hade en oförglömlig kväll. Det gör oss så glada att se spontana bilder tagna i stunden helt utan poserande. Ett ögonblick förevigat med värme, kärlek och glädje.

dans + fest + vänner
bröllopsporträtt + skogsbröllop

Vi avslutar detta inlägg med klassiska portätt från de vackra naturstigarna som omger gården och önskar Angela och Garrett all kärlek och lycka framöver!

skog + porträtt + blomster
brudpar + couple + röd kostym

Fotograf: Here Today Photography.
Plats: Deepwood Estate.
Bröllopsklänning: Maggie Sottero Designs.
Brudbutik: Ania Bridal.
Brudgummens klädsel: Asos.