Rustikt Bröllop Med Bohemiska Inslag: Brittany + Andrew

Den 18 juni 2016 gifte sig Brittany och Andrew på Quail Haven Farm i Vista, Kalifornien. Till vardags fungerar gården som en ridskola för jägare, men den hyrs också ut för events och bröllop. Den är vackert belägen bland Bonsalls kullar i en miljö som lämpar sig alldeles utmärkt för rustika och bohemiska bröllop. Något som detta brudpar verkligen tagit fasta på. Bröllopsfotografen Here Today Photography gjorde ett strålande jobb med att fånga den avslappnade stämningen på bild. Låt oss ta en titt!

välkommen + brittany + andrew
gästbok + dekorationer + detaljer
brudklänning + spetsklänning + spetsdetaljer
detaljer + outfit + stil
spegelbild + getting ready
detaljer + spets + spetsklänning

Enkelt, elegant och intrikata detaljer var ledorden när paret valde sina outfits för den stora dagen. Brittanys spetsklänning är hög i halsen och har dekorativa knappar i ryggen som smälter in i den vackra spetsen. Tillsammans med hennes slarviga lockar och den vilda buketten blir outfiten elegant bohemisk.

kostym + vit skjorta + blå
rosa + nude + bukettinspo

Brudtärnorna bär draperade klänningar i pudrigt pastelliga toner och marskalkarna är ledigt stiliga i vita skjortor och hängslen istället för kavajer. Det är alltid kul att se olika varianter på brudföljens klädsel och hur brudparet valt att sy ihop det med temat.

brudtärnor + marskalker
vänner + gemenskap + glädje
brudgum + marinblå + kostym
brud + spetsklänning + boho bride
porträtt + bröllopsdag
makeup + ögonfransar + blomsterkrans

Porträtten på brudparet har ett poetiskt bildspråk som berättar en historia om att gå den långa vägen tillsammans. Så vackert!

porträtt + brudpar
blomtema + blomster
bohemisk brud + sommarbröllop
bohemiskt bröllop + utomhus
vigsel + löften + ceremoni

Ceremonin ägde rum utomhus denna vackra sommardag och vi är speciellt förtjusta i makramédekorationen som pryder vigselbågen. Känslorna svallade över när brudparet gav sin löften till varandra och när prästen förklarade dem för man och fru visste glädjen inga gränser!

brudpar + bohemiskt
nygifta + brudpar
boho + detaljer + naturnära
bordsnummer + dekorationer
till månen och tillbaka
dukning + enkel + simplicity
dessert + buffe + munkar
cut the cake + mrs + mr

Dukningen hölls enkel och avskalad och på det dignande dessertbordet fick sötsakerna stå i fokus. Ljusslingorna gav ett varmt och vänligt sken som tillät festen att fortsätta långt efter mörkrets inbrott. Efter att paret skurit tårtan hade de sin första dans och fötterna fick inte vila förrän långt in på småtimmarna.

bröllopstårta + tårta + cake
dans + vals + första dansen

Fotograf: Here Today Photography.
Bröllopsplanerare: Kristina Jean Events.
Lokal: Quail Haven Farm.
Hår & makeup: Layered vintage.
Bröllopsklänning: Claire Pettibone.
Bröllopsbutik: The Dress Theory.
Catering: Harvest Kitchen.
Hyrdekorationer: Witty Rentals.