Detaljrika Bröllopstårtor I Färgglada Teman

Att baka och dekorera är en konstform och det har vi sett bevis på i så många olika fotograferingar under åren här på Sisters in Law. I det här inlägget vill vi lyfta en bagare som har tagit sina intressen för konst och nyttjat dem till att skapa helt makalösa tårtor och konstverk.

Ten Bloom Cakes föddes ur ett nyårslöfte. Miri, som är grundaren till företaget, hade sett en kvinna på Instagram skapa dekorativa tårtor med hjälp av en palettkniv. Från den nyfikenheten och intresset växte sedan hennes kunskaper och idag skapar Miri mästerverk i sin unika stil. Wow!

tårta bröllop
tårta bröllop

Lager på lager av blomsterdekorationer skapas i färgstarka och behagliga färgkombinationer.

bröllopstårta
bröllop tårta
tårta bröllop

Vi kan inte ens föreställa oss hur lång tid det skulle ta att bli bra på ett sånt här hantverk. Miri har verkligen lagt ner tid på att förbättra sina kunskaper för att kunna leverera så här snygga tårtor. Som helhet är de en fröjd att se på, men det är när vi tittar närmre på dekorationerna som vi verkligen blir imponerade. Alla blommor och blad är ett hantverk i sig, noga utplacerade så de ska jobba med varandra och skapa en sömlös helhet.

tårta bröllop

Förutom de otroligt söta djurmotiven på de här små tårtorna är vi också så kära i den här coola fotograferingen.

tårta bröllop

Tårtorna från fotograferingen har alla en sak gemensam - fåglar. Tårtorna hade passat perfekt i ett inlägg vi publicerade tidigare i september som delvis hade fågeltema. Se här: Stylat Höstbröllop På En Vingård i Kalifornien.

tårta bröllop
tårta bröllop
tårta bröllop
tårta bröllop
tårta bröllop

Blommor och blad är Miris främsta kännetecken, men hon gör även andra typer av motiv. Tårtan ovan passar utmärkt in i den bohemiska miljön med sina varma toner och enkla detaljer.

tårta bröllop

Och sist ut - en riktigt färgexplosion till tårta. Så vacker! Vi hoppas att ni blev lika hänförda av dessa tårtor som vi!

tårta bröllop sommar
tårta bröllop