Hur Snart Efter Bröllopet Kan Man Förnya Sina Löften?

Det här med att förnya sina löften är så fint tycker vi. Med små kärleksgester kan man varje dag hylla relationen med sin partner, men det är fint att även slå till med ett lite större firande då och då. Detta gjorde Morgan och Cain, som förnyade sina löften vid Big Sur Coast i Kalifornien. Bakom kameran står Daniel James Photography som tar med oss på en bildresa i böljande landskap tillsammans med paret.

Hur Snart Efter Bröllopet Kan Man Förnya Sina Löften?

Detta vet vi egentligen inte svaret på och vi tycker att alla ska få göra precis som det passar dem. Men det vanligaste är att det går åtminstone 5 år innan det är dags. Då hinner det hända mer i livet. Kanske har man fått barn, bytt jobb, flyttat och vill stanna upp för att uppmärksamma varandra som par på nytt.

Hur många gånger man kan förnya sina löften?

Det är sällan som vi ser brudpar göra detta mer än en gång, men det kanske vore något att satsa på oftare ändå. Eller vad tycker ni? De flesta som redan har gift sig kan nog hålla med om att deras bröllop var en av de bästa dagarna i deras liv. Så vi förstår att man därför vill göra om det, igen och igen. Då kan en förnyelse av löften var 5:e år vara något kanske? Förvänta er inte dyra bröllopsgåvor vid varje tillfälle bara!

förnyelse av löften

Morgan och Cain valde att förnya sina löften för sig själva, men det finns de som bjuder in till en nästan lika stor festlighet som bröllopet. Att få fira tillsammans med nära och kära gör det dubbelt så kul! Glöm heller inte att bjuda in en fotograf som kan föreviga även förnyelsen av löftena.

Är du på jakt efter en bröllopsfotograf just nu? Spana in följande talanger:

matildaaudasbjorkholm-2 (1).jpg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

martin_k_1 (4).jpg

Prana foto

Bröllopsfotograf i Stockholm

fotograf_ostersund.jpg

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

förnyelse av löften fotograf