Bohemisk Bröllopsinspiration i Den Jämtländska Skogen

Idag förflyttar vi oss till de jämtländska skogarna för en bohemisk naturfotografering i solnedgången. Hur underbart låter inte det? Jämtland är känt för sina täta skogar och otroliga natur och den Östersundsbaserade fotografen Amanda Freskgård tar med oss till ett av sina sagolika ställen för en intim och stillsam fotografering.

inspiration bröllop utomhus
rustikt bröllop natur

Den natursköna platsen har fått färga av sig på klädseln i den här inspirationsfotograferingen och det är mycket neutralt med dova toner. Den mörkt gröna kjolen från Helena Granby Design känns helt rätt i den här miljön. Mustig och kraftfull likt skogen men ändå en timid färg som ger plats till omgivningen. Florist Ellebring har skapat den ljuvliga bukett och blomsterkrans som direkt drar ögonen till sig. Här har korallfärgade kulörer blandats med gräddvita toner och grönskande blad.

kjol brud bröllop
bröllopsinspiration brudbukett
brudbukett rustik
bröllop grön kjol
rustikt bröllop inspiration

Tänk ändå, vilka vackra platser vi har runt om i Sverige. Vårt land är en guldgruva av natursköna platser, skogsdungar, gamla ruiner, slott och vida sjöar. Dessutom har vi öar helt gjorda av stränder i form av den Gotska Sandön, en vildmark känd världen över i Laponia naturlandskap och öppna landskap i södra Sverige. Det är ett smörgårdsbord för den som vill gifta sig i naturen, med andra ord. Kanske kan den här inspirationsfotograferingen sätta igång en röd tråd som ni vill följa på ert bröllop? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

tvådelad klädsel bröllop
blomsterkrans bröllop
skogsbröllop inspiration
kjol till bröllopet

Vi gillar den karga miljön fotograferingen sker i där till exempel det här fallna trädet skapar en dramatisk känsla. Bra inspiration för alla off-seasonbröllop tänker vi!

klädsel bröllop
fotograf Östersund bröllop
bröstbukett brudgum

Visste du att vi på Sisters in Law även säljer accessoarer för män? Sisters in Laws egna varumärke Metzerverket handsyr flugor, näsdukar och manschettknappar på ett hållbart sätt. Majoriteten av våra accessoarer är sydda av resttyger för att värna om miljön så gott vi kan. Hittar du ingen stil som passar dig, kan vi även sy upp en unik fluga från ett tyg av ditt val.

skogsbröllop inspiration

Du vet väl att fotografen Amanda Freskgård även har en blogg hos oss på Sisters in Law?
Spana in den här nedan:

bukett skogsbröllop

Stort tack till gänget bakom den här fotograferingen för att vi fick ta del av inspirationen!

bröllop frisyr

Fotograf: Fotograf Amanda Freskgård
Klädsel: Helena Granby Design
Blommor: Florist Ellebring
Modeller: Ronja och Robert