Utomhusbröllop Med Färgtema i Smaragd och Koppar

Innehåller annonslänkar

Smaragdgrönt och koppar var huvudtonerna i detta oktoberbröllop mellan Sammie och Dave, som bjöd in till ett utomhusbröllop vid en lada. Ett utomhusbröllop i oktober är kanske inte så vanligt här i Skandinavien, men med lite värmande filtar och värmelampor går nog det här också! Men platsen vi beger oss till idag är staden San Luis Obispo i sydvästra Kalifornien.

festlokal lada bröllop

Att få äta bröllopsmiddag utomhus är en dröm för många, men svårt att planera. Åtminstone där vi befinner oss där vädret inte alltid är att lita på. Om ni planerar att ha bröllopsmiddagen utomhus, se till att ändå har en plan B som ni snabbt kan styra om till. I det här fallet fanns laden dit festen lätt kunde förflyttas till ifall det skulle behövas.

festlokal lada bröllop
Liljestrom_Neustadter_Anna Delores Photography_AnnaDeloresPhotographySammieDave10_big.22.1641616.jpg
trycksaker bröllopsinspiration

Utöver färgtemat var geometriska former en röd tråd under dagen. Inspiration till den röd tråden går att hitta i precis vad som helst. Och det är det som gör bröllopsplanering så kul! Ni kan verkligen vrida och vända på allt och hitta vilket tema som helst som får prägla hela dagen eller enbart dekorationerna.

dekorationer bröllop
bordsplacering bröllop
dukning bröllop

Har ni valt ett bröllopstema än? Detta är såklart inget måste, men det underlättar i er planering om ni har något slags tema eller röd tråd att fokusera på. I den här veckans bröllopsberättelse, hade brudparet till exempel “En fredag med Simon och Olivia” som tema, och lät sin dag kretsa kring vad de vanligtvis fyller den perfekta fredagen med. Hur tänker ni?

utomhusbröllop
utomhusbröllop
utomhusbröllop
utomhusbröllop

Liknande brudtärneklänningar:

Liljestrom_Neustadter_Anna Delores Photography_AnnaDeloresPhotographySammieDave10_big.22.16517340070007.jpg
utomhusbröllop
utomhusbröllop

Bröllopsfotograf: Anna Delores Photography
Bröllopskoordinator: Vanessa Noel Events
Florist: Precious and Blooming Floral Design
Plats: Greengate Ranch & Vineyard, San Luis Obispo, CA, USA
Trycksaker: Prim & Pixie