Premiären av Bröllopsbruket i Umeå - Second Hand Brudklänningar

I lördags var det premiär av Bröllopsbruket hos oss i Studio Sisters in Law i Umeå. För er som inte är bekanta med Bröllopsbruket, så säljer de moderna second hand brudklänningar i sina showroom som finns i fem städer i Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och från och med den 21 mars 2020 även i Umeå! Vi på Sisters in Law tog in konceptet i vår befintliga brudbutik och kombinerar nu second hand klänningar med vår egen kollektion Ellen Marie Bridal och våra sömnadstjänster. Och i lördags var det som sagt premiär i Umeå och vi bjöd in Umeåfotografen Lupin Foto som tog några bilder på tillställningen.

Bröllopsbruket i Umeå

Via Bröllopsbruket kan de som redan gift sig sälja sina brudklänningar till nya ägare på ett smidigt sätt. Det är svårt att sälja brudklänningar online, så här fungerar Bröllopsbruket som en perfekt förmedlare. Blivande brudar kan kostnadsfritt prova mängder av varianter på brudklänningar till förmånliga priser samtidigt som säljarna kan känna sig trygga med att klänningarna är i goda händer.

Second hand brudklänningar Umeå
Second hand brudklänningar Umeå Bröllopsbruket
Second hand brudklänningar Umeå
Kristina Grahn - Designer och sömmerska i Studio Sisters in Law

Kristina Grahn - Designer och sömmerska i Studio Sisters in Law

I showroomet i Umeå finns Sisters in Laws egna designer och sömmerska Kristina till hands, och kan hjälpa till med sömnadsjusteringar på klänningarna. Det är ofta något som behövs oavsett om du köper en second handklänning eller helt ny. Det är nästan alltid någonting som måste justeras, då ingen klänning eller kropp är den andra lik.

Second hand brudklänningar Umeå
Blomsterbukett från floristerna Linné & Grankvist i Umeå

Blomsterbukett från floristerna Linné & Grankvist i Umeå

Second hand brudklänningar Umeå

Vill du boka tid för provning i något av Bröllopsbrukets showroom? Klicka dig vidare nedan.

Precis som många andra företag just nu, så tar såklart Bröllopsbruket sitt ansvar i dessa tider och vi som jobbar håller oss hemma om vi har förkylningssymptom. Vi ber även alla som bokar tid att minimera antalet medföljande i sällskapet och att ni bokar om er tid om ni känner er krassliga.

Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law.

Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law.

Tack alla ni som kom på premiären av Bröllopsbruket i Umeå! Vi ser fram emot att ta emot fler blivande brudpar nu i veckan och framöver. Skriv till umea@brollopsbruket.se ifall ni har några specifika frågor kring just vårt showroom.

brudbutik umeå bröllopsbruket