Bröllopsinspiration i Industriell Boho-Chic-Stil

Inlägget innehåller annonslänkar

I centrala New York som stat ligger den rustik-industriella lokalen Sinclair of Skaneateles som bland annat anordnar bröllop. Fotografen Dani Moran samlade ihop ett team av kreatörer från trakten för att inspirera till ett boho-chic bröllop med mycket fokus på grönska. Lokalen i sig är i grunden en gammal stolfabrik, men som bara för några år sedan blev omgjord till eventlokal. Med den industriella looken för bröllop som bara ökar, känns det helt rätt i tiden att passa på att göra om äldre lokaler som ligger obrukbara till en plats för firande.

chic bröllopsinspiration + bröllopsblogg
chic bröllopsinspiration + bröllopsblogg
chic bröllopsinspiration + bröllopsblogg

Stora fönster är nästan förväntat när det kommer till industriella lokaler. Här kan ingen fotograf klaga på att ljusinsläppet är för dåligt! Och aproå fotograf, har ni hittat er bröllopsfotograf än? Att välja fotograf är en av de svåraste besluten många brudpar har. Vilken stil vill ni ha? Vad har ni råd med? Vem kan bäst hjälpa er att känna er trygga framför kameran? Funderingarna är många och det bästa råd vi kan ge är att ta kontakt med flera fotografer vars bilder förmedlar den känsla ni vill åt och är inom den budget som passar er plånbok, för att sedan se vem av dessa som kemin stämmer bäst överens med. Det är ju viktigt att den som följer och förevigar er dag är den bästa för just er, eller hur?

I vårt arkiv med bröllopstjänster hittar du flera bröllopsfotografer från hela landet, som alla har någonting unikt att visa upp. Att ta en titt i detta arkiv kan vara en bra start. Några av fotograferna i arkivet hittar du redan här:

loke roos_bröllopsfotograf skåne.jpg

Loke roos

Bröllopsfotograf i Skåne

lisa-marie.jpg

Lisa-Marie Chandler

Bröllopsfotograf i Stockholm

fotograf_stockholm_bröllop.jpg

Martin Kiessling

Bröllopsfotograf i Stockholm

bröllopstårta bröllopsinspiration
bröllopstårta bröllopsinspiration
dukning bröllop

Guld tillsammans med trä är en snygg kombination och just guldbestick är ett lätt knep för att få middagen att kännas lite extra lyxig. Det är intressant hur detaljer som bestick och porslin kan göra så mycket till hela bröllopslooken och känslan kring dagen.

minimalistisk bröllopsinspiration
minimalistisk bröllopsinspiration
brudskor bröllop

Det är inte alla brudklänningar som tillåter att skorna får ta plats på bröllopet. Men väljer du en kortare modell eller en klänning med slits så har du alla möjligheter att låta skorna göra ett statement. Antingen med ett starkt färgval eller en riktig glitterbomb. Spana in några skor vi tycker lite extra mycket om just nu:

brudbukett ljusa färger
minimalistisk bröllopsinspiration

Så fina trycksaker! Supergulliga och relativt DIY-vänliga för den som har penseln rätt i handen!

vigselring diamantring bröllop

Tack Dani och resten av teamet för denna härliga boho-chic-inspiration!

svensk bröllopsblogg

Fotograf: Dani Moran Photography
Brudklänning: Gee June Bridal
Bröllopstårtor: The Cake Shop CNY
Design + Dekor: She Rents Vintage
Kalligrafi: Paper Crane Calligraphy
Florist: Lace Leaf Co.
Plats: Sinclair of Skaneateles, Auburn, NY