Förnyelse av Löften Med Unik Styling: Kelly + Mike

The Maple Estate är ett kolonialhus från 1855 i vackra Schoharie County (upstate New York), som idag fungerar som eventlokal för bland annat bröllop. Kelly och Mike valde att fira fyra år som gifta med en fotografering tillsammans med fotograf Nicole Nero Studio på just denna plats. Det som fångade oss när vi såg bilderna är, förutom det vackra paret och deras uppenbara kärlek till varandra, den unika stylingen. Du kommer snart att förstå vad vi menar!

årsdag + anniversary
porträtt + klänning + firande
brudpar + Kelly + Mike
brudgum + slips + kavaj
diadem + hårsmycke
Kelly + spets + hårband

Maleficent möter Törnrosa? Denna vågade huvudbonad är minst sagt ett statement och vi tycker det är härligt att se brudpar som vågar ta ut svängarna när det kommer till styling. Kelly bär ett tvådelat set där överdelen går i virkad spets och tunn mesh, kombinerat med en vit kjol med vackert fall som accentuerar hennes långa ben. Mike bär en outfit med knappt märkbara mönster som matchar varandra perfekt: kritstrecksrandig kostym, mönstrad skjorta och rutig slips.

blommor i håret + hårsmycke
styling + outfit + fashion
winter + wedding anniversary
förlovning + porträtt + fotografering
Kelly + Mike + couple

Gården är sparsamt och stilrent inredd med lantligt romantiska inslag som dubbla glasdörrar och blomstrande tapeter i vissa av rummen. Ljuskronor, träkistor och värmande braskaminer är några av detaljerna som förstärker den rustika känslan.

hand i hand + couple goals
bukett + bukettinspo + öppen rygg
hand i hand
winter + vinterbröllop
kärlek + lycka + styling
skratt + glädje
löften + vows + förnya löften

Kelly och Mike förnyade sina löften framför den majestätiska gården. Vi får många bröllop och även en hel del förlovningsfotograferingar skickade till oss, men det är inte varje vecka vi får bidrag från par som redan är gifta. Att förnya sina löften tycker vi är en underbart härlig och romantisk gest som får kärleken att växa lite extra. Har ni förnyat era löften? Berätta gärna för oss i kommentarsfältet om hur det gick till. Vi vill gärna veta!

kyss + anniversary + årsdag

Vi önskar Kelly och Mike all kärlek och lycka framöver!

firande + celebration

Fotograf: Nicole Nero Studio.
Videograf: Gardenhouse Films.
Plats: The Maple Estate.
Kläder: True North Bridal Studio.
Makeupartist: The Makeup Curio.
Florist: Farmhouse Floral Design.