Äventyrligt Vinterelopement I Bergen: Kate + Leo

Kate och Leo träffades genom gemensamma vänner och har varit oskiljaktiga sedan dag ett. När det var dags för bröllop kändes ett elopement till bergen som ett naturligt val då de båda har ett stort intresse för natur och friluftsliv. De bestämde sig för Uinta Mountains i Utah, en verkligt hänförande bergsmiljö som ger en dramatisk och vacker bakgrund även under de bästa förutsättningarna. Brudparet fick nämligen besök av en snöstorm samtidigt som de läste sina löften för varandra, men det hindrade såklart inte dem från att bli man och fru på denna fantastiska plats. Tillsammans med fotograf Terra Ong Photography valde de att göra det bästa av situationen och vi är så glada att vi fått äran att dela bilderna med er idag.

brudpar + vintage + elopement
brudklänning + couture + brodyr

Till skillnad från Kate och Leo som vi ser på vita duken i Titanic så slutar dagens kärlekshistoria lyckligt. Eller rättare sagt, den har bara börjat. Brudparet ser ut att höra hemma i en vintersaga med den vackra miljön runt omkring dem.

glädje + lycka + leende
kyss + kärlek + snö

Kates brudklänning från Something Borrowed Bridal Rentals är ett broderat mästerverk med helt makalösa detaljer. Hennes hårband ger en elegant touch till den avslappnande håruppsättningen och vintagesmycken tillsammans med neutrala naglar fulländar looken. De virvlande snöflingorna ger verkligen en häftig effekt i bilderna och passar deras styling perfekt.

bukettinspo + brudbukett +vinterblommor
magiskt + elopement
spetsdetaljer + brodyr + paljetter
spetsklänning + couture

Vi får aldrig nog av berg. Deras majestätiska närvaro ger en sagolik dimension till bilderna. De blågröna tonerna i fjärran och den beiga nyansen på stranden skapar en intressant färgskala som går från kallt till varmt.

winter wedding + fjäll + bergsbakgrund
bergsmiljö + vinterbröllop
natur + frihet + naturelopement

Det är verkligen något speciellt med vinterbröllop. Vi kommer säkerligen att få se mer vinterbröllop och elopements utomhus i år eftersom förutsättningarna för att samla sina nära och kära inomhus har förändrats. Vi tror och hoppas att de brudpar som planerat att gifta sig i vinter kommer att hitta på många smarta och kreativa lösningar för sina bröllop.

elopement + freedom + nature
winter wonderland + fantasy