Planera Ett Intimt Bröllop: 7 Elopements Att Inspireras Av

Det finns otroligt många sätt att fira sin bröllopsdag på. Ett av dem är att fira den helt själva, antingen genom att resa bort eller bara dra sig tillbaka på hemmaplan. Elopements blir bara mer och mer populära och vi ser dagligen alternativa idéer till hur man kan utforma den på sitt sätt. Här nedan har vi samlat 7 elopements att inspireras av för dig som planerar ett intimt bröllop. Vilket är din favorit?


Lyxigt Minimalistiskt Elopement På Den Grekiska Ön Santorini

Lyxigt minimalistisk är ledorden för det här destinationsbröllopet. Ett elopement till den grekiska ön Santorini, där Victoria och Edward gifte sig med en av de mest spektakulära utsikterna över Medelhavet. De valde att låta hela bröllopet gå i den vita färgen som klär hela Santorinis fasader, och resultatet är väldigt elegant och just minimalistiskt. Det är parets öga för detaljer, och deras sätt att framhäva de små sakerna bland allt det vita, som får detta bröllop att kännas så otroligt lyxigt - även fast det, enligt den traditionella meningen av ordet, inte nödvändigtvis behöver vara det.


Sagolikt Skogselopement: Hannah + Trent

Detta elopement kan vara ett av de mest sagolika vi sett hittills. Brudparet Hannah och Trent valde att gifta sig i Tennessees djupa, grönskande bergsskogar. Oavsett om ett naturbröllop är något som man själv vill återskapa eller ej för sin egen dag, så är det här ett bröllop som man enkelt kan drömma sig bort till en stund.

Fotograf: JoPhoto

Fotograf: JoPhoto

Fotograf: JoPhoto

Fotograf: JoPhoto

Fotograf: JoPhoto

Fotograf: JoPhoto


Glädjefyllt Elopement: Burlock + Heidi

Burdock och Heidi valde att säga ja till att spendera resten av sina liv tillsammans i ett elopement med endast bröllopsfotografen Jess Drawhorn och en vigselförrättare närvarande. Platsen för parets elopement blev Bread Bar i Silver Plume, Colorado och det är mysig bar som de fick arrangera om som de ville inför ceremonin.

Fotograf: Jess Drawhorn

Fotograf: Jess Drawhorn


Vackert elopement i öknen

Australiensarna Codie och Josh valde att ha sitt bröllop utanför Las Vegas i USA. Med en stor kärlek för naturen och friluftsliv kände de att nationalparken Red Rocks var precis rätt ställe för ett elopement. Världen är fylld med spännande platser och denna nationalpark är en av dem. Ett område med bara rödorangea stenar och berg, vilket underbart ställe för ett elopement! Det är inte svårt att se varför denna plats blev vald.


Elopement bland molnen: Devlynne + Megan

Något som många elopements har gemensamt är valet av en storslagen miljö. Vi får nästan svindel av att se paret gå över hängbron, men oj vilken härlig plats de valde att viga sig på! Bland molnen med utsikt över berg, sjö och skog sa Devlynne och Megan ja till varandra. 


Elopement hemma

Vem säger att man måste åka långt för att gifta sig? Det här paret vill visa på att man lika gärna kan gifta sig hemma! Spana in det här inlägget för att se hur man kan göra det på ett spännande sätt.

elopement hemma

Elopement i Vackert Vinterlandskap

Wow, vintern hörni! Är det inte något alldeles fantastiskt att se naturen uppklädd i sin vita skrud? Bilderna i detta inlägg är från paret Rebecca och Henrys vintriga elopement. Det första vi tänker på när vi ser bilderna är hur enkelt det skulle vara att återskapa ett liknande elopement här i Sverige och runt om i Norden. Hela norra delen av våra länder ligger snötäckta större delen av året och miljön som finns är fantastisk!