Bohemiskt Stylat Elopement Med Retro- & Vintagekänsla

Idag har vi ett riktigt härligt stylat elopement att dela med oss av till er! I skogarna utanför Georgia ligger en modern och lyxig lada som är perfekt för det avslappnade brudparet som samtidigt önskar sig en lyxig finish och glamourösa detaljer. Modernt och lyxigt är två ord som vi inte direkt tänker på när vi skriver om ett bröllop i en lada och därför är vi lite extra förtjusta i dagens fotografering som inspirerats av höstens färger i allt från dekorationerna till brudens hårfärg. Leverantörerna letade efter ett par med en väldigt specifik look för plåtningen du snart ska få se. Den retroglammiga stylingen gifter sig snyggt med den lantliga miljön och det ligger en moody men samtidigt modern känsla över bilderna som vi finner väldigt inspirerade. Hoppas att du också gör det!

makeupartist + smink + sminkning

Vi börjar i sminkstolen. Redan här får vi en känsla för hur resultatet kan komma att se ut och uppmärksamheten som lagts på detaljerna. Modellens hår matchar perfekt med jackan som vi ser i bakgrunden.

tatueringar + tattoos + ring
accessoarer + smycken + ringar
bukettinspo + bukettinspiration + florist
earring + kristall + diamond + flowers

Allt ifrån örhängena till klänningen och jackan ser ut som något man skulle kunna hitta i en välsorterade secondhand butik (om man har tur). Visste du att vi på Sisters in Law driver Bröllopsbrukets butik i Umeå? Hos Bröllopsbruket säljs moderna second handklänningar i vackert inredda showrooms i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. År 2018 öppnade Bröllopsbruket den första butiken i Göteborg. Redan 1 år senare, i januari 2019 etablerade sig Bröllopsbruket i Stockholm och senare under hösten 2019 öppnade ett showroom i Vasastan i Linköping. I januari 2020 var det premiär i Malmö och i mars samma år var det Studio Sisters in Laws tur att få ta emot Bröllopsbruket till Umeå. Vill du boka tid för provning av second hand brudklänningar i någon av städerna? Klicka dig vidare här för mer information.

luxury + vintage + retro + glam
tofflor + skor
lacedress + gettingready + bridetobe
brudklänning + spetsklänning + gettingready
smycken + ringar + slips
kostym + brudgum + tatueringar
flatlay + mensattire + vigselring

“I love you more than coffee”. Redan här får vi en hint av att brudparet eller någon av leverantörerna är svag för det svarta guldet. Längre ner i inlägget kommer fler kaffereferenser som binder ihop temat.

vintage + shoes + skor
hans + hennes + löften
rötthår + smycken + örhängen
håruppsättning + hårspänne + frisyr

Spana in banden på brudklänningen - wow så fint! Den detaljerade spetsen får klänningen att se ut som att den målats på modellens kropp. Blomsterdetaljerna i hennes hår och runt handleden matchar hennes tatueringar perfekt när det kommer till färg och ger ett personligt och välstylat intryck.

parfym + bridetobe + prep
rockglam + lyxglammigt + retro

Tofflorna är en rolig detalj som visar att leverantörerna inte bara är kreativa utan också har planerat med glimten i ögat.

vintage + retro + tatueringar
tattoos + watch + vows
boho + luxury + barnwedding
brudpar + tatueringar + vintage

Här får vi en bättre helhetsbild av hur klänningen ser ut på modellen. Med en siluett som smiter åt runt midjan och flödar ut i ett böljande släp nedtill förstärks känslan av en femme fatale från filmens värld. Brudgummen är klädd i en klassisk kostym, fokus i hans outfit ligger helt klart i detaljerna och accessoarerna.

tipi + brudbåge + vigselbåge
makeup + makeupartist + hairstylist
löften + vigsel + ceremoni
lada + barn + boho
spetsklänning + boho + bohemisk
tattoos + leatherjacket + lace
rock + tattoo + glam
cintage + bukett + bukettinspo
ljus + glas + porslin

Färgtemat fortsätter i dukningen som satts för fyra personer - brudparet och deras vittnen. Ett elopement kan vara ett bra alternativ för er som vill ha en liten och intim ceremoni med endast era närmaste närvarande, eller kanske för brudparet som behövt ändra i sitt bröllop på grund av Coronapandemin. Gift er i hemlighet nu och ordna en stor fest för släkt och vänner när läget lugnat sig. Här kan du se exempel på hur ett sånt bröllop kan se ut.

candle + centerpiece + bordsdukning
meny + tablesetting + dukning
buffé + snacks + cake + treats

Cold brew - någon i gänget är definitivt kaffefantast. Vi avslutar dagens inlägg med några närmare bilder på bröllopstårtan och hoppas att du fann dessa bilder lika inspirerande som vi!

treatyourself + unnadig
cake + tårta + bröllopstårta
love + coffee + cake + coldbrew
cutthecake + bröllopstårta

Fotograf: ee photography
Lokal: Heartwood Acres
Modell: Amy Langway
Bröllopsklänning: Atlanta Street Bridal Company
Smycken: Dani-Rae & Company
Makeupartist: Make-Up by Carlyn
Trycksaker: Tiger Lily Invitations
Kalligrafi: Mission Heart Design
Florist: Your Best Guest
Bageri: CakeDacious