Destinationsbröllop i Italien: Egle + Regimantas

Vi flyr vardagen i Sverige och drömmer om sydligare breddgrader när vi nu får ta del av fantastiska bilder från lyxiga Villa Caristo i Italien. Om ni som brudpar söker efter den mest magiska platsen för ert destinationsbröllop i Italien, så kanske ni har hittat den nu!

Bilderna vi ska få se idag är äkta bröllopsportätt från ett brudpar som valde att anordna ett destinationsbröllop. Dock blev bröllopet inte helt som de planerat. Ursprungligen hade paret Egle och Regimantas planerat ett destinationsbröllop på Kreta, Grekland, ihop med sin familj och närmaste vänner. Pandemin satte käppar i hjulet och flyget till Kreta blev inställt. De gifte sig istället hemma i Litauen men blev sedan erbjudna en resa till södra Italien av reseagenturen. De bestämde sig för att åka och tack vare snabb omplanering av deras bröllopskoordinator tog de sista flyget till Italien samma dag. Några dagar senare blev det dags för dessa fantastiska bröllopsporträtt som fine art fotografen Jurgita Lukos Photography tagit.

Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-273_WEB.jpg

Vilket ställe! Vi blir såklart överförtjusta i platsen som inte liknar någonting annat vi publicerat här på Sisters in Law. Tänk att få gifta sig här!

Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-194_WEB.jpg
Brudklänning från Vamp.

Brudklänning från Vamp.

Så vacker brudklänning som verkligen kommer till sin rätt på en plats som denna!

Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-288_WEB.jpg
2020.09.01Italia,Calabria-JurgitaLukosPhotography-383_WEB.jpg
Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-165_WEB.jpg
Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-249_WEB.jpg
Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-262_WEB.jpg

Igen - vilket ställe! Kanske blev du som läste så inspireras av denna plats att det blir ju här du och din partner bestämmer er för att gifta er i framtiden?

Destinationsbröllop_Sisters in Law_Bröllopsblogg-270_WEB.jpg

The team:
Fotograf: Jurgita Lukos Photography
Bröllopskoordinator: Tender Ones
Plats: Villa Caristo
The dress designer: Vamp
Makeup + hår: Patrizia Mckenzie
Florist: Silvia Rubino floral design