Bohemiskt elopement: Lena + Wik

Den dramatiska känslan i bildspråket bland bröllopsfotografer har verkligen ökat den senaste tiden. Överallt ser jag dessa "moody weddings" och jag älskar det! Om man ska snacka trender inom bröllop så är det nog det dramatiska bildspråket som är den senaste trenden, vad jag ser. Fler och fler väljer också att anordna elopements eller mindre bröllop. Det är också något som jag ser har ökat. 

Idag delar KarraLeigh Photography med sig av ett elopement med just den dramatiska känslan i bildspråket som jag talar om och älskar så mycket. Ett annat oerhört vackert elopement från samma fotograf kan ni hitta här: Elopement vid Lake Louise: Ashia + Kevin.

Bröllopsinspiration
Elopement Bröllopsblogg
Bröllopsblogg Sisters in Law
Bohemiskt Elopement
Bröllop inspiration blogg
brudklänning bröllop blogg

Jag ÄLSKAR buketten! Så otroligt vackert med de ljuva färgerna och den spretiga formen. 

Bröllopsbloggen Sisters in Law
Bröllopsblogg bohemiskt bröllop