Vilken helg det har varit!

Vilken helg det har varit!

Jag inledde lördagen starkt med att gå på Pilgatans kulturmarknad. Första stoppet var på Bokcafé Pilgatan. Givet.

Det fanns lite allt möjligt på marknaden. Pralinfat, varför inte?

Min lärarkollega Sara sålde keramik-alster. Färgen på de här kopparna är ju helt underbar. De som känner mig vet ju att jag går igång på handgjorda ting, keramikkoppar är inget undantag. Jag gick på lerkurs i ett par år som liten och jag minns det med glädje. Hoppas kunna ta upp det nån gång igen.

Efter marknad och lunch åkte jag mot Strömbäck där Frida och Thomas gifte sig. Vilken grej! På de flesta av årets bröllop har konfettin - om det funnits - dragits iväg med vinden åt annat håll, men den här gången landade det mesta på paret (tips till er som gifter er: be de som ska smälla av konfettin att notera hur det blåser).

Jag sneglar på att byta kamera, så jag hyrde en sån under dagen och den levererade verkligen. Så nu får jag se hur jag tar det här vidare. Har så många fina bilder från gårdagen! Underbart.

Idag har jag varit i kyrkan och fått fokus på det viktiga i livet. Det räcker med att orgeln börjar dåna och att människorna reser sig upp i bänkarna med all sin längtan, så vet jag varför jag är där. Idag fick jag också lyssna på Liza som predikade om att leva tillsammans och om kärlekens fullkomlighet. Om att det är genom att lyfta blicken och se medmänniskor som vi också kan märka att de är lika oss själva.

Efter kyrka och lunch åkte barnen och Tobias iväg en sväng. Jag lektionsplanerade och svängde ihop en ugnspannkaka. Det är var och varannan dag vi äter pannkaka eller våfflor nu. Det blir så när vi har mycket ägg, men det är ju härligt.

Hoppas ni får en fin vecka!