Redigeringsgrottan

Äntligen har jag kommit tillbaka till sommarhuset och har laddat in drygt 5.000 bilder från i lördags i min stora arbetsdator, vilket måste vara något slags rekord. Fem tusen! Det är sjukt många. Det är något i mig som inte pustar ut innan alla bilder finns i datorn i tryggt förvar. När jag hämtade mat på färjan och lämnade min väska ett par sekunder tänker jag inte på att mobilen eller plånboken kan bli stulen. Jag tänkte på minneskorten. Men nu är importen gjort och de flesta filerna ska ha åkt upp i det diffusa molnet också. Perfekt.

Älskar vårt sovrum här på Torphage. Det är mer än dubbelt så stort som vårt sovrum hemma. Här har jag en vrå där jag sitter och jobbar.

Det är ju trist att klaga på vädret, men nog hänger min nya bikini säker på sin krok i sommar. Femton grader verkar vara standard i juli i år. Bikinin och Nivea-solkrämen (som är sommardoft per definition) känns nästan som ett hån.

Det blir ju fort kallt i ett sommarhus när det är kallt ute. Speciellt när man har hål i golvet i salongen. Det känns ändå helt okej med en sommar när man ligger under täcket och läser också. I fredags läste jag ut Ett litet liv av Hanya Yanagihara, just nu läser jag Karin Erlandssons Alla orden i mig och min nästa bok blir troligtvis Ann-Louise Betells Vänd om min längtan.

Jag måste ju också visa en bild från helgen, även om den är lie kryptisk. Mer kommer säkert senare!