Hej från Lofoten!

Igår var bilresandets dag. Vi skulle starta efter frukost och det blev verkligen EFTER frukost. Plus att vi tog ett alldeles för långt stopp redan i Skellefteå. Sent igår kväll somnade vi i Bodö och imorse tog vi färjan ut till Lofoten. Majestätiskt vackert trädde öarna fram i havet.

Vi stötte på patrull och fick punktering. Tack och lov lever jag med Tobias för han är oerhört handlingskraftig när vi stöter på dylik patrull. Ett par timmar senare var däcket fixat och jag som hade hållit andan i vad som kändes som timmar, kunde pusta ut.

Vi sover i en liten stuga och när vi väl hade hittat den och packat upp tog vi cyklarna till närmaste mataffär.

Blommor vid vägkanten.

Efter middagen undersökte vi närområdet. Det betydde idag att vi gick upp längs en stig på ett berg alldeles vid vårt hus.

Makalös utsikt!

Vi hittade diverse fynd som flutit i land både här och där.

Astrid!

Jag är så glad åt min nya regnrock. Den är både lång och har fickor. Dessutom var den på rea (men också en av orsakerna till det långa stoppet redan i Skellefteå) och gör att jag känner mig lite mer rustad att möta (o)väder på lördagens bröllop här.

När vi hade tittat på allt fint gick vi hem till stugan.

Stugan visade sig vara riktigt perfekt för oss! Lagom många rum, ett bra utrustat kök och allmänt trevligt.

Efter att ha sorterat alla värda saker gick barnen och la sig och nu verkar det som om det äntligen blir lite tyst i huset! Dags för att ta fram bok och spel. Och börja ladda lite mentalt för lördagens bröllop.

Så var den första dagen på Lofoten till ända. Tacksamheten..! <3