Unikt Stylat Bröllop I Arkitektonisk Experimentstad

I centrala Arizona, ungefär 110 km norr om Phoenix, ligger Arcosanti. Arcosanti är en arkitektonisk experimentstad där tanken är att minimera miljöpåverkan båda under själva konstruktionen och uppbyggnaden, men även för de boende i den färdiga staden. Detta världsberömda försök till en prototyparkeologi integrerar arkitekturens design med avsikten att leva sparsamt. Idag beger vi oss till detta Atlantis ovan jord för ett stylat bröllop, fotograferat av Selena McMahon Photography. Modellerna Leah och David lyfter plåtningen till oanade höjder med en värme och kärlek som känns hela vägen hit genom datorskärmen.

mirror + spegel + förberedelser
makeup + smink + styling

Leah är klädd i en spetsklänning där de vida ärmarna hålls på plats av ett par tunna axelband. Hennes hår är stylat i en lös uppsättning som gör att vi tydligt ser de bohemiska pärlörhängena. Davids outfit inkluderar en röd kavaj som passar perfekt med de miljöer vi kommer att få se på följande bilder. Vi börjar med vad som känns som ett “first look”-moment.

brudgum + kostym + kavaj
lovers in the fall + höstinspiration
höstbröllop + höst + fall
bröllopsklänning + spetsklänning + bohemisk

Vi gillar hur fotografen har lekt med reflektionerna som den stora fönsterväggen skapar, ett verkligt kreativt sätt att sätta fokus på den härliga miljön och omgivningen som brudparet kommer att ha glädje av när de ser tillbaka på bilderna.

first look + fånga ögonblicket
windows + reflection
klänning + outfit + styling
brudpar + bröllop + wedding

Vår nästa location är under en stor arkitektonisk båge, vars struktur och färger skapar en fantastisk backdrop till fotografierna. Visste du att den här platsen existerade? Vi hoppas på att få se fler fotograferingar från detta Narnia snart.

fotograf + photographer + photoshoot
sammets kostym + velvet + lipstick
båge + arch + interior
bukett + bukettinspo + inspiration

Leah och David ser ut som att de klivit rakt ner från filmduken och landat på plats under dagens fotografering. En fyrfotad förbipasserande blev ovetande statist på bilderna, men han ser inte ut att ha något problem med det. Så söt!

unikt bröllop + elopement
arch + arkitektur + projekt
cat + katt + arizona
accommodations + reception + invite
trycksaker + inbjudan

Hur har vi inte känt till den här platsen tidigare? Känslan av filmestetik förstärks för varje bild, och vi är verkligt avundsjuka på leverantörerna som fått uppleva detta i verkligheten. Vi förflyttar oss till en kupolliknande byggnad där vi tänker oss att filmens huvudkaraktärer bor. Dagtid studerar och undersöker de universum, nattetid löser de brott och räddar världen!

kostym + par + brudpar
bride + boho + bohoinspo
bohemian dress + lace + lace dress
unik + unique + venue
spetsklänning + spetsdetaljer
couple + couple goals + kiss

Bröllopsmiddagen dukades upp utomhus med den slående naturen som bakgrund. Färgerna på allt i från porslinet till bröllopstårtan går i bränd orange och grön - klassiska höstfärger som aldrig blir omoderna. Guld- och koppartoner på porslin och bestick ger en omaka men ändå sammanhängande känsla som passar det avslappade temat och hintar åt det bohemiska hållet.

bröllopsmiddag + wedding dinner
vintage + rustikt + bohemiskt
porslin + dukning + middag
dukning + table setting + unik
buffé + efterrätt + tårta
bröllopstårta + fika + dessert
cupcakes + muffins + cinnamonbuns

Skål och stort tack för att vi fick dela dessa bilder med dig! Vi hoppas att du blev lika inspirerad som vi att söka efter annorlunda och spännande platser för bröllop, det finns så mycket som vi ännu inte upptäckt men ser fram emot att få uppleva - virtuellt eller i verkligheten

cheers + skål + vinglas

Fotograf: Selena McMahon Photography
Bröllopsplanerare: Miranda Madison Events
Plats: Arcosanti, Arizona
Florist: Amore Floral Design
Bröllopsklänning: Luv Bridal
Kostym: Celebrity Tux & Tails
Design och dekorationer: I Do Rentals AZ
Hyresutrustning: The Confetti Studio
Skönhet: Seventh Ave Beauty