Inspiration Till Lyxigt Och Modernt Stadsbröllop: Paparazzi Style

Planerar du att gifta dig och vill ha ett lyxigt och modernt stadsbröllop? Då hoppas vi att du ska finna stor inspiration från dessa bilder! Bildserien är ett resultat av ett koncept från fotograferna Birgit Walsh, Maria Braun och Selea Photography. Precis som att olika trender och stilar kommer och går inom bröllopsdetaljer och teman, så är det likadant med fotografering och redigeringsstilar. Just nu inspireras dessa fotografer av bland annat paparazzi / dokumentär stil, modefotografi, blixt, och blurriga bilder, vilket är vad vi ska få ett smakprov av idag från fotografen Birgit Walsh.

Framför kameran står paret Kia och Johan som gift sig i år och som så snällt ställde upp som modeller så att fotograferna kunde förverkliga sin idé.

Utöver att inspireras av fotostilen finns mycket inspiration att hämta kring detaljerna. Vem vill inte ha ett champagnetorn till sitt lyxiga bröllop till exempel?

Vi älskar klänningen som Kia har på sig som ger den rätta mixen mellan lyx och ett avslappnat intryck.

Här får vi se flera exempel på det dokumentära paparazzi-fotograferandet samt lite fashion-anda.

Hur vill du och din partner porträtteras på ert bröllop? Kanske vill ni gå utanför ramarna för vad som är det förväntade? Prata med er bröllopsfotograf om hur ni tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för att få de bilder ni vill ha!

Fotograf: Birgit Walsh
Koncept och idé: Birgit Walsh + Maria Braun + Selea Photography.
Klänning: Kaviar Gauche
Florist: @flowers_signedbyme
Smycken: Gula Jewelry
Couple: Kia + Johan 
Skor: Dior 
Makeup: @levchuk_inna
Hår: @lee4you
Biluthyrning: @bookaclassic