Intimt Trädgårdsbröllop Med Urbana Influenser

I det är inlägget ska vi dyka ner i Tory och Caseys bröllop som ägde rum i oktober 2020. Precis som många brudpar det året, hade de lite svårigheter med att planera sitt dag på grund av pandemin, men de hittade ett sätt att anordna sitt drömbröllop på. Även om det kanske inte såg ut precis så som de tänkt sig från början, fick brudparet en underbar dag tillsammans med sina familjemedlemmar som gäster.

Med sig under dagen hade de fotograf Nikk Nguyen Photo som följde dem från first look till firandet efter vigseln. Det intima bröllopet tog plats i en liten trädgård medan deras porträttfotografering var en mysig session ute på gatorna i Austin, USA. Till sist dukade de upp med tårta och fika i trädgården för att fira en underbar dag i kärlekens tecken.

bröllop urbant modernt
bröllop urbant modernt
bröllop kostym
bröllop urbant

Vilken plats ni än väljer för ert bröllop kan vi rekommendera en promenad i området tillsammans med er fotograf. Vi kan tänka oss att ni valt en helt underbar plats att gifta er på och därför vill minnas stället långt efter bröllopsdagen. Platsen för bröllopet är ju trots allt en stor del av dagen. Gå på en tur tillsammans med er fotograf under porträttfotograferingen. Ni fångar inte bara omgivningen på bild, ni får även en mer varierad samling porträttbilder från er dag.

Bröllopsfotografer brukar vara riktigt duktiga på att spana in området redan innan ni ska gifta er och har därför bra koll på vilka platser som är de bästa att fota på, men de brukar också vara lyhörda om ni letat reda på era favoritställen. Prata med er fotograf i förväg så hen kan tänka ut en plan för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

bröllop bukett
bröllop urbant
bröllop urbant
bröllop urbant
trädgårdsbröllop modernt

Klart att alla familjemedlemmar ska vara på plats inför den stora dagen!

trädgårdsbröllop modernt
trädgårdsbröllop modernt
trädgårdsbröllop modernt
trädgårdsbröllop modernt
trädgårdsbröllop modernt
bröllop trädgård
tårta bröllop
bröllop trädgård