Bohemiskt Vårbröllop I Grön Färgpalett

Konner och Gabi gifte sig den 21 maj 2021 i ett grönskande North Carolina, USA. För att matcha den gröna naturen valde de dessutom att kanta sitt bröllop med dekor i en mjukt grön färgskala. Paret började dagen med att göra sig i ordning innan de träffades för sin first look i trädgården. Vigseln hölls i en mysig lokal och sedan avslutades bröllopsdagen med fest och middag utomhus. Det blev ett härligt boho-bröllop som nu ger oss mycket inspiration för ett vår- eller sommarbröllop!

William Avery Photography är fotografen som stod för dokumentation av bröllopet, vilket var extra speciellt för såväl honom som för brudparet då de kände varandra sedan innan.

Inte nog med att fotografen var en god vän till brudparet. Även vigselförrättaren var en person som låg dem varmt om hjärtat, nämligen brudens pappa. Så fint att kunna involvera sina nära i själva ceremonin, eller hur?

I naturens gröna rum slog brudparet upp ett vägglöst tält att festa loss i efter vigseln. I bohemisk stil dukades det upp till middag med plats för dans i mitten av tältet. Hur man väljer att möblera bör stämma överens med hur kvällen planeras. Vill ni dansa mellan middag och efterrätt är det bra att placera borden så de gör plats för ett dansgolv. Då slipper ni flytta på borden varje gång ni ska växla mellan middag och dans.

Gröna textilier i olika nyanser och texturer, pampasgräs i vaser och enkla rosor fick pryda borden. Det är både mysigt och elegant på samma gång.

Detaljer från fikabordet. En väldekorerad tårta och en samling drycker i olika, karaktäristiska glasburkar. Så snyggt!

Fotograferingen avslutades i solnedgången, som alltid resulterar i otroligt vackra bilder!

Fotograf: William Avery Photography
Brudtärneklänningar: Birdy Grey
Skor: Cole Haan
Klänning: Celebration Bridal
Kostym: Banana Republic
Ringar: Modern Gents Trading Co.
Lokal: The Carriage House Wedding venue