Bohemiskt Bröllop I Bergen Med Vigsel Utomhus: Nathan + Rony

Nathan och Rony bjöd i oktober 2020 in till ett bohemiskt, rustikt utomhusbröllop. De ville lägga stor fokus på att fira kärleken med glädje och bjöd in sina närmsta att vara med på deras stora dag. Bruden själv la mycket krut på att dekorera bröllopet i linje med den vision de hade för sin dag och resultatet blev ett bröllop med moody boho-känsla.

Fotograf dagen till ära var Astray Photography och nu spanar vi in bilderna!

moody bröllop trycksaker
bröllop brudtärnor
bröllop klänning
brudklänning spets
brudtärna bröllop klänning
grön brudtärneklänning bröllop
brudklänning
best man kostym bröllop
vigselplats boho

Att planera ett sammanhängande bröllop är minst sagt en utmaning. Ett tips som är bra att ha med sig under planeringen är att våga prova sig fram. Klipp och klistra i moodboards, blanda olika färger och placera in mönster på olika platser. Ett enkelt knep är att redan från början bestämma några nyckeldetaljer som passar ihop och utgå från dem i alla beslut som tas.

vigselplats bohemiskt
vigselbåge triangel
vigselplats bohemiskt bröllop
bröllop boho
brudbukett bohemisk
bukett vita blommor
spetsklänning bröllop boho
middag bohemiskt bröllop
bohemisk bukett torkade blommor

Trä är ett återkommande material i det här bröllopet och det är en stor del till varför allt känns sammanhängande. Utöver det är färgpaletten en viktig nyckel till att få en fin helhet. Mycket av detaljerna är svarta, möblerna är gjorda av mörkt trä, de röda rosorna finns på plats på alla bord och en varm brun ton återkommer under hela dagen.

utomhusbröllop middag

Brudparet har verkligen hittat en häftig plats som ger en känsla av inomhus och utomhus på samma gång!

moody bröllop middag
bordsplacering bröllop
svart tårta bröllop
dekorationer bröllop boho
brudklänning bohemiskt bröllop

Vi hoppas ni fått en dos inspiration av det här inlägget och även lite tips ni kan ta med er i bröllopsplaneringen. Om ni har några smarta knep att dela med er av, lämna dem gärna i en kommentar nedan!

bordsbukett bröllop