Bohemisk Inspiration För Höstbröllop I Industriell Miljö

Bohemiskt möter industriellt i ett uppfriskande höstbröllop. Så känns den stylade fotografering som vi ska spana in i det här inlägget. Bakom kameran för fotograferingen står Kayla Aspen Photography och hon har gjort ett strålande jobb med att förmedla en härlig dos inspiration för höstiga bröllop och elopements.

Med Simply Elegant Affairs som bröllopskoordinator har leverantörerna bakom den här inspirerande fotograferingen plockat fram en uppfriskande bohemisk höstkänsla för bröllop inomhus. Tack vare den fantastiska lokalen plockar de även in en industriell känsla i bröllopet och vi på Sisters in Law känner bara WOW när vi spanar in bildserien. Looken som knyter samman inspirationsfotograferingen är gammaldags med nedtonade kulörer, men som bryts av med en del modernare former. Lokalen i sig har många coola detaljer som lyfts med hjälp av dekoren.

bohemisk vigselbåge

Vigselplatsen är underbar. De stora fönstren i bakgrunden tillför gott om naturligt ljus som belyser det mörka träet i vigselbågen och ljusar upp stengolvet. För att göra helheten mjukare har det placerats dit en matta, ljusstakar, torkade blommor och vaser i varma toner. Färgpaletten är stark men nedtonad och går i kulörer från orange till beige och vitt.

bohemisk+bröllop+bukett
bröllop bohemiskt
bröllop+dukning

Att vigselplatsen ramas in av gammaldags glödlamor som hänger från två otroligt vackra paneler gör den här fotograferingen ännu mer magisk.

bröllop+vigsel+bohemisk
bröllop+klänning
boho bröllop
bröllop+brudgum
bröllop+klänning
bröllop+klänning+släp
bohemisk+brudbukett

Hur underbar är inte den här buketten? Floristen från The Stem's End har skapat en stor bukett av torkade blommor och blad. Att använda sig av torkade blommor i arrangemangen för bröllopet är ett smart och enkelt sätt att se till så allt håller sig fräscht under hela dagen och kan dessutom sparas i lång tid framöver efter bröllopet.

bröllop+hår
bröllop+höst
trycksaker+bröllop
bröllop+bordsdukning
bröllop+dukning

Hoppas att ni är lika inspirerade som vi är av den här fantastiska fotograferingen!

bröllop+höst+dukning

Fotograf: Kayla Aspen Photography
Gåvor: Yummi Candles
Ringask: The Velvet Garden Ring Box
Makeup artist: Gia Angelozzi
Hårstylist: Danielle Kohler
Modell: Darcey Pezzicola, Justin DeMuro
Bageri: The Master's Baker
Kalligrafi: Karly Kassay Calligraphy, Line Avenue Calligraphy
Design: Lovely Luxe Rentals, Minimal Chaos
Bröllopskoordinator: Simply Elegant Affairs
Klänning: The Dress Matters
Florist: The Stem's End
Vigselplats: Casablanca Weddings Events