Workshop med hösttema i Sigtuna med Sisters in Law och Way up North

Det är fortfarande pandemi, men i takt med att smittspridningen minskat och att vaccinationerna kommit igång vågar vi äntligen planera för kreativa workshops igen! I slutet av september arrangerar vi vår fjärde workshop ihop med Way up North och denna gången blir det i vackra Sigtuna.

Tidigare workshops har varit i Lofoten samt ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Precis som tidigare, passar dessa workshops lika bra för fotografen som är nybörjare och vill bygga upp en portfolio, som för den rutinerade bröllopsfotografen som vill bredda sin portfolio eller hitta ny inspiration.

En workshop med oss och Way up North är en “fototung” upplevelse. Det sker 4 olika fotograferingar i olika miljöer och stilar under två dagar. Utöver det sker samtal i grupp om entreprenörskap, där alla får chans att lyfta sina utmaningar men också dela med sig av sin kunskap.

27-30 september i Sigtuna - All inclusive

Denna workshop sker när hösten är som vackrast, i en av Sveriges mest idylliska städer - Sigtuna. I biljettpriset ingår övernattning i 3 nätter på Sigtunastiftelsen (som lätt kan misstas för att vara en italiensk vingård!). Här bjuds alla deltagare även på 2-rätters middagar varje kväll samt frukost. Lunchen får ni på andra platser och även dessa ingår.

Det enda du som deltagare betalar för utöver biljetten är resan tur och retur till Sigtuna, samt dryck utöver det som ingår i maten.

Förutom att bo på Sigtunastiftelsen så kommer det även att vara en av platserna vi fotograferar på. Du kommer inte bli besviken över de många fotovänliga hörn i och runt de klosterlika byggnaderna.

En annan location är Wenngarns slott som syns i bilden nedan. Slottet är en riktigt häftig plats full med unika fotoplatser. En miljö som inte får missas!

För att se all information om workshopen, besök Way up North via knappen nedan, där du även kan köpa din biljett.

Det är begränsat med platser till workshopen, och för att säkra en plats kan du antingen köpa en biljett via webbutiken hos Way up North ovan. Men du kan också skriva ill info@wayupnorth.co (ska vara .co och inte .com) om du hellre vill dela upp betalningen.

Inuti Wenngarn slott

Inuti Wenngarn slott

Är du som läser en bröllopsfotograf och är nyfiken på att veta mer om workshoppen? Skriv till info@sistersinlaw.se eller info@wayupnorth.co så svarar vi så snart vi kan.

Hoppas vi ses i Sigtuna i höst!