Strandelopement Med Inspiration Av Solnedgången Med Tydligt Hållbarhetstänk

Det finns många smarta knep att ta till för att göra ett bröllop mer hållbart och snällare för miljön, samtidigt som det är personligt för just er. I detta inlägg ska vi få ta del av en inspirationsfotografering med dekorationer som tagits fram med just hållbarhet i fokus och det bästa är hur enkelt det är att återskapa. Det mesta som har använts här är antingen saker som andra inte vill ha, som gjorts om för att fylla en annan funktion eller som återvunnits och kommit till liv på ett nytt sätt.

Det är bröllopskoordinatorn Butler and White och floristen Maria Limon som tillsammans skapat den här fotograferingen. Bakom kameran stod fotografen Lety Altam vars bilder vi ska spana in här nedan.

bröllop+trycksaker
bröllop+trycksaker

Trycksakerna som har använts är helt och håller tryckt på återvunnet papper. Vi ser att fler och fler leverantörer erbjuder ett hållbart val för brudpar som vill skicka ut fysiska inbjudningar eller skriva ut menyn på papper, vilket vi tycker är toppen!

bröllop+klädsel
bröllop+brudgum
brud+bohemisk
boho brud bröllop
strandbröllop
brudklänning bohemisk
bohemiskt elopement
bröllop+klänning+strand
torkad bukett bröllop
strandbröllop bohemiskt

Något som vi tycker är lite extra roligt med dukningen är tygerna och dukarna som har använts. Leverantörerna har färgat dem själva med hjälp av naturliga färgmedel. De som har spenderat tid på sociala medier den senaste tiden har nog märkt av trenden där man färgar tyger med hjälp av avokado-kärnor för att få fram en dovt rosa-lila ton. Kanske är det just avokado-kärnor som använts för att färga den rosa duken på bordet?

Andra snälla medel att färga med kan vara hallon, blåbär, gröna örter som krossats och blomblad med mycket färgpigment i sig. Ofta går det att färga textiler genom att koka upp vatten och låta färgen få dras ut ur bären eller bladen, för att sen låta tygerna ligga och dra i badet.

bordsbukett+bröllop
bohemisk dukning
trycksaker+bröllop
strandbröllop
bröllop+klänning
hårsmycke+bröllop
bröllop+smycken
vigselbåge+strandbröllop

Strandbröllop är ju bara för härliga! Titta bara på den här mysiga vigselplatsen. Vi måste ju nämna hur otroligt snygg och annorlunda vigselbågen är. Leverantörerna inspirerades mycket av solnedgången inför fotograferingen och det syns här. Ett passande tema till ett strandbröllop i solnedgången!

bröllop+vigselbåge
vigsel+strandbröllop

Vilken fantastiskt vacker fotografering! Tänk vad fint man kan göra samtidigt som hållbarhet och miljötänk står i fokus. Hoppas ni hittade massor av inspiration!

bröllop+vigsel+strand

Fotograf: Lety Altam Photography
Andrefotograf:  SEA & LOVE WEDDING FILMS
Eventkoordinator: Angelina Cardena Events
Trycksaker: Acqua and Ink
Ringar: Rhodes Wedding Co.
Smycken: Tree my Riah
Klädsel: In the Middle Tulum
Klänning: Julita London
Hår och make up: Daniel Perez-Astorga
Möbler: Event Technology, Archive Rentals
Vigselplats: La Valise, Encantada Tulum
Bröllopskoordinator: Butler and White
Florist: Maria Limon