Microbröllop en tidig vårdag: Roseanne + Rasmus

Idag ska vi få ta del av porträttbilder från bröllopsfotografen Amanda Stevens som driver Other Wedding Stories tillsammans med sin man. Paret Roseanne och Rasmus gifte sig tidigt i våras och anordnade ett microbröllop istället för det större bröllop de egentligen planerat.

Vi är så glada att så många ändå väljer att gifta sig trots att pandemin ställer till det i planeringen. Men många är duktiga på att anpassa sig och dessa mindre bröllop har visat sig vara minst lika uppskattade som de större, inte minst för brudparet själva. Längre ner i inlägget kommer fotografen Amanda att berätta mer om dagen.

Vätö-16.jpg

Bröllopsfotografen Amanda Stevens berättar

Roseanne och Rasmus prickade verkligen in vårens första dag. Solen började äntligen visa sig och luften var sådär krispig! Brudparets stora bröllopsplaner fick snabbt ändras (pga vi vet vad) och ett intimt mikrobröllop hölls istället på Vätö i Sthlm där brudgummen vuxit upp. Och tur är väl det!

Då jag och min man inte kunde träffa brudparet innan bröllopet, var det extra kul att de ville ha first look. Det blev ju nästan så för oss också, och rakt in i känslorna!

Lyckan vi kände att både få träffa detta självklara par och turen att ha det lekfulla ljuset som fotografer drömmer om. Vad mer kan man säga än att vi älskar att gå till jobbet!

Ljuset var verkligen magiskt denna vårdag, och som Amanda skrev tidigare så var det en lycka att som fotograf få detta mjuka golden hour-liknande ljus att porträttera brudparet i.

Vi älskar verkligen den glamourösa brudklänningen som Roseanne bär. I följande inlägg kan ni inspireras av liknande brudklänningar: Brudklänningar från kollektionen Roma av Innocentia.

Tack till brudparet och fotografen för att vi fick dela med oss av dessa bilder idag!

Vätö-114.jpg