Inspiration Till Grönskande Trädgårdsbröllop I Orange Och Blått

Planerar ni ett bröllop utomhus? Kanske behöver ni lite inspiration till hur man kan göra ett utomhusbröllop lite annorlunda? Då har ni kommit rätt! I detta blogginlägg delar vi med oss av fotografen Elena Forestos bilder från ett stylat trädgårdsbröllop där vardagsrummet har fått komma ut i naturen.

Något av det roligaste med bröllop är möjligheten till att vara kreativ och det bästa med kreativitet är att det bara är du som sätter gränserna. Koncept och styling för denna fotografering är gjord av Tandem Events och känns så inspirerande att kolla på. Nu spanar vi in bilderna!

trädgårdsbröllop
trädgårdsbröllop+dekor
bohemiskt bröllop

Det är mycket inomhusmöbler som hittat ut i den här trädgårdsfotograferingen. De flesta möbler och inredningsartiklar klarar av att stå ute på torr mark, men vill du vara extra säker på att dina saker håller kan du alltid lägga dit en matta. Det finns många mattor att välja mellan som är gjorda för utomhusbruk och som kan skydda dina möbler från smuts och eventuell fukt. Skulle det regna kan det vara bra att ha ett partytält att täcka ditt stylade område med.

blått tema bröllop
bröllop+dukning

I den här fotograferingen är blått och orange de primära färgerna. Kombinationen resulterar i en livlig uppsättning och kompletterar den grönskande miljön perfekt. Som om inte det var nog har leverantörerna använt sig av detaljrika och intressanta delar som är värda att spana in lite extra. Som till exempel tallrikarna och stolarna.

tallrik vintage

Titta så fina tallrikar! Ett färggrannt vintageporslin med fantastiska detaljer. Dessutom matchar de perfekt med resten av dukningens kulörer.

färgglatt bröllop
färgglada ljus
tårta+boho

Så mycket vackra detaljer i denna fotografering. Hoppas du hittade inspiration!

rosa klänning bröllop

Bröllopskoordinator: Tandem Events
Fotograf: Elena Foresto
Platser: Villa Incontri Firenze + Villa Monteverdi
Florist: Il Giardino Delle Fate
Tårta: Tuscan Wedding Cakes
Smink + hår: Pistolesi Group
Skor: Madame Pivot
Klänning: Clotilde