Bohemisk Bröllopsinspiration Med industriell känsla

För er som vill göra det där lilla extra i bröllopsplaneringen, kanske kombinera olika stilar och hitta nya vägar inom bröllopsdekor, är det här ett inlägg värt att spana in. En fotografering som är romantisk och moody på samma gång, med rosor i orangea toner och rosa kompletterande kulörer.

Leverantörerna bakom dagens stylade fotografering har gått all in med att kombinera olika stilar av bröllop. Vad som börjar som en tom industrilokal förvandlas i den här workshopen till ett bohemiskt industribröllop med känsla av vintage. Visst är det lite modernare stadsdrag vi ser i brudgummens look? Det känns uppfriskande att se så många olika stilar blandas samman på ett smakfullt sätt. Bilderna vi ska få se från den här workshopen kommer från Nikk Nguyen Photo. Nu kollar vi in dem!

Inlägget innehåller adlinks

boho+brudklänning
bohemisk+brudklänning

Snyggt till bröllop:


skylt+bröllop+boho
bröllop+trycksaker
vigselbåge+boho
brudbukett+bohemisk

En industrilokal utsmyckad med bohemiska blomsterkreationer visar att det går att blanda element från olika stilar. Ett enkelt knep för att få olika stilar att gå ihop är att hitta något som kan binda dem samman. Det kan till exempel vara att hålla samma färgpalett så som vi ser i den här fotograferingen.

orange+blå+dukning

På tal om färgpaletten. I bordsdukningen ser vi den som bäst och vi älskar den! Orange och blått är klassiska kontrastfärger att använda sig av för att skapa en intressant bas. Vi gillar att leverantörerna dessutom valt att plocka in en rosa ton i mixen.

bohemiskt+bröllop
bohemisk+brudklänning
bohemisk vigselbåge
brudklänning+spets
tårta+boho

Tårtan har fått en stilren grund med bohemiska detaljer som dekorationer. Kronan på verket är den detaljerade spetsen som, om ni kollar noga, inte alls är gjord av spets utan av sockerpasta.

boho+klädsel
boho+retro+bröllop

Som om det inte var nog avslutar leverantörerna med att bjuda på världens snyggaste blomstervåg som bokstavligt talat väller ut ur bilen. Tänk att ha något liknande som bordsdekoration. Så effektfullt det hade varit!

bröllop+boho+blommor
bohemisk+look+bröllop

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Workshop: Southern Love Workshop
Kostym: Bonobos
Klänninng: Rue De Seine, Unbridaled
Smink- och hårstylist: LUSTREbella
Tyger: Marquee Event Group
Trycksaker: The Creative Standard
Tårta: The Cake Plate
Florist: Gypsy Floral
Möbeluthyrning: Bee Lavish Vintage Rentals, Table Manners ATX
Bröllopskoordinator: Big Time Creatives
Lokal: 800 Congress